Advocaat Ossenzijl

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Ossenzijl?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ossenzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ossenzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Ossenzijl gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ossenzijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ossenzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kalenberg, Paasloo en Oldemarkt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ossenzijl

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Ossenzijl? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Ossenzijl te vinden voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de beste advocaat in Ossenzijl te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Ossenzijl. Wegens deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ossenzijl die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ossenzijl
 • Ontslag aanvechten in Ossenzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Ossenzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Ossenzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ossenzijl
 • Strafrecht advocaat Ossenzijl
 • Letselschade advocaat Ossenzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Ossenzijl
 • Civielrecht advocaat Ossenzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ossenzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ossenzijl

Een plaatselijk advocatenkantoor in Ossenzijl kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ossenzijl helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Ossenzijl is dat je over het algemeen een individu in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Ossenzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Ossenzijl

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Ossenzijl te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Ossenzijl.

Ook is het verstandig om allerlei advocaten in Ossenzijl te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Ossenzijl je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Ossenzijl, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ossenzijl

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Ossenzijl. Je kunt een jurist in Ossenzijl namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Ossenzijl niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Ossenzijl mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ossenzijl de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ossenzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ossenzijl.

Letselschade advocaat Ossenzijl

Een letselschade advocaat in Ossenzijl kan je helpen om een redelijke claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Ossenzijl je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Ossenzijl is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Ossenzijl vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ossenzijl.

Letselschade advocaat Ossenzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ossenzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ossenzijl

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ossenzijl in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Ossenzijl heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ossenzijl.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ossenzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ossenzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ossenzijl

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ossenzijl zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Ossenzijl te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ossenzijl is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Ossenzijl flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ossenzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ossenzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ossenzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ossenzijl

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

29 augustus 2022

Erg degelijk en correct advies gekregen van de advocaat.

- Astrid Verhoeven

Dreigend ontslag voorkomen

26 augustus 2022

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Sanne Hermans

Snel een bijpassende raadsman geregeld.

20 augustus 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Sabine Smit

Juridische ondersteuning was fijn

9 augustus 2022

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Simon Maas

Geen nummer, humane behandeling

2 augustus 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Kevin de Bruin

Rechtszaak tot een prima einde

27 juli 2022

Vakkundige hulp gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Dank!

- Ilona Peeters

Snel en juiste raadsman gevonden

24 juli 2022

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Super!

- Barbara Bakker

Prima afgehandeld.

13 juli 2022

Helder en snel. Bedankt!

- Ingrid de Bruijn

Enorm vakkundig

8 juli 2022

Een werkelijke specialist ontdekt. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Sylvia de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ossenzijl

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/