Advocaat Oldemarkt

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Oldemarkt die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oldemarkt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oldemarkt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oldemarkt gezocht?

Een advocaat uit Oldemarkt vinden

Advocaat Oldemarkt
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldemarkt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kalenberg, Paasloo en Ossenzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldemarkt

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Oldemarkt zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste bui bent. Vaak gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Oldemarkt als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Oldemarkt een project die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Oldemarkt en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Ook huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Oldemarkt een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je speurtocht naar een handige advocaat in Oldemarkt. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldemarkt
 • Ontslag aanvechten in Oldemarkt
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldemarkt
 • Arbeidsrecht advocaat Oldemarkt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldemarkt
 • Strafrecht advocaat Oldemarkt
 • Letselschade advocaat Oldemarkt
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldemarkt
 • Civielrecht advocaat Oldemarkt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldemarkt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldemarkt

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Oldemarkt een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Oldemarkt kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Oldemarkt. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Oldemarkt nuttig voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Oldemarkt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Oldemarkt

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Oldemarkt te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Oldemarkt.

Echter is het goed om diverse advocaten in Oldemarkt te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Oldemarkt je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker als de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Oldemarkt, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldemarkt

Een jurist in Oldemarkt is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Oldemarkt niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oldemarkt uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is daarom raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldemarkt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldemarkt.

Letselschade advocaat Oldemarkt

Een letselschade advocaat in Oldemarkt kan je begeleiden om een redelijke vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Oldemarkt je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Oldemarkt is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Oldemarkt vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldemarkt.

Letselschade advocaat Oldemarkt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldemarkt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oldemarkt

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Oldemarkt in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Oldemarkt heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oldemarkt te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldemarkt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldemarkt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldemarkt

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oldemarkt zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Oldemarkt te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oldemarkt is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Oldemarkt aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldemarkt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldemarkt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldemarkt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldemarkt

Juridische steun was fijn

12 mei 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Chantal de Bruijn

Beste advocaat van Holland

7 mei 2022

Klikte onmiddellijk vertrouwd en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Ilse Mol

Altijd bereikbaar voor aanvragen

30 april 2022

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- René Dekker

Top advies gekregen!

20 april 2022

Duidelijk advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Wendy Groen

Begeleiding was super

14 april 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Antonius van de Veen

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

7 april 2022

- Leonie Kok

Geen nummer, menselijke behandeling

30 maart 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Adriaan van Dam

Zijn prima bijgestaan in de zaak

23 maart 2022

De begeleiding tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Jolanda Kuipers

Prima advocaat gevonden

17 maart 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Paul Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldemarkt

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/