Advocaat Lauwersoog

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Lauwersoog?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Lauwersoog verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lauwersoog – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Lauwersoog gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Lauwersoog
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lauwersoog, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kloosterburen, Hornhuizen en Vierhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lauwersoog

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Lauwersoog? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Lauwersoog is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Lauwersoog te vinden in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lauwersoog die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lauwersoog
 • Ontslag aanvechten in Lauwersoog
 • Personen- en Familierecht advocaat Lauwersoog
 • Arbeidsrecht advocaat Lauwersoog
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lauwersoog
 • Strafrecht advocaat Lauwersoog
 • Letselschade advocaat Lauwersoog
 • Ondernemingsrecht advocaat Lauwersoog
 • Civielrecht advocaat Lauwersoog
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lauwersoog

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lauwersoog

Een advocatenkantoor in Lauwersoog heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lauwersoog helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar vooral als het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lauwersoog is dat je altijd iemand in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Lauwersoog

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lauwersoog

Om de goede persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lauwersoog. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Lauwersoog. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Wanneer je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Lauwersoog. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Lauwersoog vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lauwersoog

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Lauwersoog. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Lauwersoog. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Niettemin is een jurist in Lauwersoog niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Lauwersoog mogelijk.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lauwersoog uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lauwersoog?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lauwersoog.

Letselschade advocaat Lauwersoog

Wellicht denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Lauwersoog voor je te laten werken, maar dat kan ook voor problemen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Lauwersoog te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lauwersoog die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lauwersoog.

Letselschade advocaat Lauwersoog zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lauwersoog zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lauwersoog

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes aan te vragen bij de diverse bedrijven in de regio. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Lauwersoog. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lauwersoog die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische affaires.

Hierna hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lauwersoog.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lauwersoog en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lauwersoog

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lauwersoog. Scheiden is simpelweg over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Lauwersoog wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lauwersoog? Een juiste kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Lauwersoog echt erg eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lauwersoog in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lauwersoog in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lauwersoog

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lauwersoog

Forse schade-uitkering bij letselschade

18 mei 2023

- Tessa van der Horst

Geding tot een prima einde

14 mei 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Dank!

- Simone Kramer

Kei in zijn vakgebied

7 mei 2023

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de schadevergoeding was substantieel, door mijn jurist!

- Niels Timmermans

Vlug een vakkundige prof

25 april 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Sabine Blom

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

21 april 2023

- Jasper Willems

Gepaste juridische ondersteuning

10 april 2023

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Remco Smeets

Vertrouwelijke advocaat getroffen

7 april 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Robert Kok

Top advies gekregen!

2 april 2023

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Mariska Verhoeven

Aanrader!

21 maart 2023

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Mariska Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lauwersoog

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/