Advocaat Vierhuizen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Vierhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Vierhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Vierhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Vierhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Vierhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vierhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lauwersoog, Hornhuizen en Zoutkamp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Vierhuizen

Als je een advocaat in Vierhuizen zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Vierhuizen een nare. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Vierhuizen een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Vierhuizen en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Vierhuizen een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Vierhuizen je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vierhuizen
 • Ontslag aanvechten in Vierhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Vierhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Vierhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vierhuizen
 • Strafrecht advocaat Vierhuizen
 • Letselschade advocaat Vierhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Vierhuizen
 • Civielrecht advocaat Vierhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vierhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vierhuizen

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Vierhuizen regelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Vierhuizen kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Vierhuizen. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier het liefste juridisch advies wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Vierhuizen is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Vierhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Vierhuizen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Vierhuizen die je ook kunnen bijstaan, los van je probleem. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Vierhuizen.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Vierhuizen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Vierhuizen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Vierhuizen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vierhuizen

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Vierhuizen. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Vierhuizen. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Vierhuizen mogelijk.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Vierhuizen uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vierhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vierhuizen.

Letselschade advocaat Vierhuizen

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Vierhuizen je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Vierhuizen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Vierhuizen is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Vierhuizen vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vierhuizen.

Letselschade advocaat Vierhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vierhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Vierhuizen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Vierhuizen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Vierhuizen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Vierhuizen.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vierhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vierhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vierhuizen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Vierhuizen. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Vierhuizen hebben bij dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Vierhuizen? Een geschikte kandidaat treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Vierhuizen echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vierhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vierhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vierhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vierhuizen

Gewoon goed

9 november 2023

Vlot en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- David Huisman

Geding tot een goed einde

3 november 2023

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Martine Jacobs

Zeer tevreden met onze raadsman

25 oktober 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze botsing. Geweldig.

- Alexander van Dongen

Grote schadevergoeding bij letselschade

14 oktober 2023

- Angelique Veenstra

Juridische advies

3 oktober 2023

Ontzettend goed rechtelijk raadgeving op maat ontvangen. Dit scheelde heel veel.

- Tamara Gerritsen

Persoonlijk bijgestaan

28 september 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Barbara van de Berg

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

22 september 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Robertus Sanders

Vakkundige raadsman

15 september 2023

Direct de juiste man gevonden. Schitterend!

- Sabrina de Jonge

Prima geregeld.

6 september 2023

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Daniëlle van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vierhuizen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/