Advocaat Leermens

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Leermens die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Leermens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Leermens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Leermens gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Leermens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leermens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zijldijk, Garrelsweer en Loppersum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leermens

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Leermens? Het zoeken van de perfecte advocaat in Leermens is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Leermens te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Leermens. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Leermens die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leermens
 • Ontslag aanvechten in Leermens
 • Personen- en Familierecht advocaat Leermens
 • Arbeidsrecht advocaat Leermens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leermens
 • Strafrecht advocaat Leermens
 • Letselschade advocaat Leermens
 • Ondernemingsrecht advocaat Leermens
 • Civielrecht advocaat Leermens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leermens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leermens

Een plaatselijk advocatenkantoor in Leermens kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Leermens helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Leermens is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Leermens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Leermens

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Leermens te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Leermens.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Leermens te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Leermens je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Leermens, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leermens

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Leermens. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Leermens. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Leermens kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Leermens de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leermens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leermens.

Letselschade advocaat Leermens

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Leermens je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Leermens helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Leermens is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Leermens vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leermens.

Letselschade advocaat Leermens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leermens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Leermens

Als je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Leermens in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Leermens terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Leermens.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leermens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leermens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leermens

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leermens. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Leermens wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leermens? Een goede gegadigde opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Leermens echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leermens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leermens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leermens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leermens

Gerechtigheid!

6 november 2023

Door mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Guido Dijkstra

Zeer tevreden met onze raadgever

4 november 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Claudia de Jong

Juridische begeleiding

26 oktober 2023

Ontzettend prettig rechtelijk raad op maat gehad. Dit scheelde enorm veel.

- Robin van der Laan

Verstand van de wet

12 oktober 2023

Zoals vermoed, heel erg kundig.

- Willem Koster

Procedure gewonnen!

5 oktober 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Kevin Jacobs

Iemand die weet waar hij het over heeft

27 september 2023

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Tim Maas

Prima advocaat gevonden

22 september 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Prima

- Ilona de Graaf

Onverwachts een grote schadevergoeding toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

13 september 2023

- Koen van den Broek

Advocaat met kennis

7 september 2023

Geweldig aangenaam juridisch advies op maat ontvangen. Dit scheelde heel veel.

- Yvonne Kok

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leermens

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/