Advocaat Wirdum

Behoefte aan een professionele advocaat in Wirdum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wirdum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wirdum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wirdum gezocht?

Een advocaat uit Wirdum vinden

Advocaat Wirdum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wirdum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garrelsweer, Loppersum en T Zandt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wirdum

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Wirdum? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Wirdum te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Wirdum. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wirdum die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wirdum
 • Ontslag aanvechten in Wirdum
 • Personen- en Familierecht advocaat Wirdum
 • Arbeidsrecht advocaat Wirdum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wirdum
 • Strafrecht advocaat Wirdum
 • Letselschade advocaat Wirdum
 • Ondernemingsrecht advocaat Wirdum
 • Civielrecht advocaat Wirdum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wirdum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wirdum

Een advocatenkantoor in Wirdum heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wirdum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wirdum heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wirdum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wirdum

Om de passende personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wirdum. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Wirdum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Wirdum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Wirdum jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wirdum

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Wirdum. Je kunt een jurist in Wirdum immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Wirdum niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Wirdum kan je daarbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wirdum de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wirdum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wirdum.

Letselschade advocaat Wirdum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Wirdum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Wirdum te vinden. Het moet namelijk wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Wirdum om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wirdum.

Letselschade advocaat Wirdum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wirdum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wirdum

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Wirdum. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Wirdum die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je bovendien gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wirdum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wirdum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wirdum

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wirdum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Wirdum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wirdum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wirdum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wirdum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wirdum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wirdum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wirdum

Het uit elkaar gaan tot fijn eindpunt gekregen

25 februari 2024

Echt ontzorgd door mijn jurist bij scheiding.

- Adrianus Koster

Zijn super bijgestaan in de procedure

20 februari 2024

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Sylvia de Jonge

Heb door mijn raadsman een uiterst beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daarom een stuk minder.

14 februari 2024

- Kim Timmermans

Eind goed, al goed

6 februari 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Elizabeth de Vos

Enorm bekwaam

28 januari 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Adriaan Bosch

De advocaat was zeer bereikbaar

15 januari 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel aangenaam.

- Koen Bakker

Deskundige jurist

12 januari 2024

Vlug de geschikte man ontdekt. Schitterend!

- Jasper van Dijk

De advocaat was erg bereikbaar

5 januari 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel aangenaam.

- Angelique van Vliet

Meest deskundige advocaat van Holland

30 december 2023

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Roel van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wirdum

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/