Advocaat Leunen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Leunen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Leunen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Leunen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Leunen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Leunen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leunen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sevenum, Kronenberg en Meterik bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leunen

Als je een advocaat in Leunen zoekt, heeft dat meestal een reden. Regelmatig gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Leunen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Leunen vinden. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Leunen is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Leunen een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Leunen je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leunen
 • Ontslag aanvechten in Leunen
 • Personen- en Familierecht advocaat Leunen
 • Arbeidsrecht advocaat Leunen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leunen
 • Strafrecht advocaat Leunen
 • Letselschade advocaat Leunen
 • Ondernemingsrecht advocaat Leunen
 • Civielrecht advocaat Leunen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leunen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leunen

Een advocatenkantoor in Leunen heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Leunen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Leunen is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Leunen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Leunen

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Leunen te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Leunen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het verstandig om verschillende advocaten in Leunen te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Leunen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk van belang, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Leunen, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leunen

Een jurist in Leunen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Leunen verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is zodoende belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leunen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leunen.

Letselschade advocaat Leunen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Leunen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Leunen te treffen. Je zoekt altijd wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Leunen die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leunen.

Letselschade advocaat Leunen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leunen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Leunen

Heb je een dispuut met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een goed idee om offertes aan te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Leunen krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Leunen die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Deskundigheid is namelijk wel enorm aangenaam voor bij juridische zaken.

Naderhand is een consultgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leunen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leunen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leunen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leunen. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Leunen hebben bij dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leunen? Een goede kandidaat treffen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Leunen echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leunen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leunen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leunen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leunen

Vertrouwelijke raadsman getroffen

22 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Sebastiaan van der Heijden

Meest kundige raadsman van Holland

18 april 2024

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Matthijs Post

Juridisch gewoon top

11 april 2024

De offertes snel na aanvraag binnen en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Bram van den Broek

Vlug de goede pro gevonden

4 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Marijke van de Brink

Snel een passende raadsman geregeld.

27 maart 2024

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Super!

- Marc de Boer

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

20 maart 2024

Erg betrouwbaar en gepast advies ontvangen via de raadsman.

- Rob Kuiper

Echt een specialist

15 maart 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was substantieel, door mijn advocaat!

- Arie Prins

Verstand van wetgeving

5 maart 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Arie de Bruin

Vakkundig en bedreven

1 maart 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Thijs van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leunen

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Het Familierechthuis Advocatuur

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Nederland

077 398 3000
http://familierechthuis.nl/