Advocaat Losdorp

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Losdorp die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Losdorp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Losdorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Losdorp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Losdorp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Losdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterwijtwerd, Leermens en Godlinze bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Losdorp

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Losdorp? Het vinden van de perfecte advocaat in Losdorp is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de perfecte advocaat in Losdorp te zoeken in het stevige aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Losdorp. Vanwege deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Losdorp die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Losdorp
 • Ontslag aanvechten in Losdorp
 • Personen- en Familierecht advocaat Losdorp
 • Arbeidsrecht advocaat Losdorp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Losdorp
 • Strafrecht advocaat Losdorp
 • Letselschade advocaat Losdorp
 • Ondernemingsrecht advocaat Losdorp
 • Civielrecht advocaat Losdorp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Losdorp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Losdorp

Een regionaal advocatenkantoor in Losdorp kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Losdorp inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewenst, maar met name als het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Losdorp heb je altijd een persoon die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Losdorp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Losdorp

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Losdorp die je verder kunnen begeleiden, los van je kwestie. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Losdorp.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Losdorp te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Losdorp je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker wanneer de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je enorm makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Losdorp, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Losdorp

Een jurist in Losdorp is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Losdorp niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Losdorp, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Losdorp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Losdorp.

Letselschade advocaat Losdorp

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Losdorp voor je te laten starten, maar dat kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Losdorp te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Losdorp om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Losdorp.

Letselschade advocaat Losdorp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Losdorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Losdorp

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Losdorp in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Losdorp terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Losdorp te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Losdorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Losdorp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Losdorp

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Losdorp zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Losdorp te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Losdorp is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Losdorp behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Losdorp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Losdorp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Losdorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Losdorp

Direct de passende professional ontdekt

11 november 2023

Na de offertes snel de geschikte keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Wouter Koster

Uiteindelijk gerechtigheid

1 november 2023

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Saskia van Doorn

Zoals verwacht

25 oktober 2023

Aanbod was netjes.

- Cornelia Huisman

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

13 oktober 2023

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel fijn.

- Christiaan van der Laan

Mooi geregeld

7 oktober 2023

Had binnen korte periode een goeie offerte op maat, fantastisch!

- Steven Peeters

Zoals bedacht

26 september 2023

Prima aanbod ontvangen.

- Angela Bakker

Advocaat met kennis

19 september 2023

Geweldig prettig rechtelijk raadgeving op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Nathalie Jonker

Een persoon die weet waar hij het over heeft

13 september 2023

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Buitengewoon!

- Daniël de Lange

Tijd voor actie

5 september 2023

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

Na aanvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren vlug binnen en dus konden we rap met de advocaat in zee.

- Edwin van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Losdorp

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/