Advocaat Spijk

Wil jij een betaalbare advocaat uit Spijk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Spijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Spijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Spijk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Spijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oudeschip, Eemshaven en Leermens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Spijk

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Spijk? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Spijk te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Vanwege deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Spijk die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Spijk
 • Ontslag aanvechten in Spijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Spijk
 • Arbeidsrecht advocaat Spijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Spijk
 • Strafrecht advocaat Spijk
 • Letselschade advocaat Spijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Spijk
 • Civielrecht advocaat Spijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Spijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Spijk

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Spijk regelen een goede keuze is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het loon of bij een geforceerd ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Spijk kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Spijk. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Spijk is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Spijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Spijk

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Spijk te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Spijk.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Spijk te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Spijk je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Spijk, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Spijk

Een jurist in Spijk mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Spijk niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Spijk, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Het is derhalve van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Spijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Spijk.

Letselschade advocaat Spijk

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Spijk wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Spijk te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Spijk om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Spijk.

Letselschade advocaat Spijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Spijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Spijk

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Spijk in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Spijk heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Spijk.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Spijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Spijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Spijk

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spijk. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Spijk hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spijk? Een goede kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Spijk echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Spijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Spijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Spijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Spijk

Convenant geregeld

19 januari 2024

Convenant was snel verzorgd. Grandioos!

- Iris van Dijk

Heb dankzij mijn jurist een uiterst beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is hierdoor veel minder.

13 januari 2024

- Vincent van Veen

Goedkoop is duurkoop

6 januari 2024

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere advocaat heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Remco Martens

Rechtzaak gewonnen!

25 december 2023

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Martine van der Horst

Snel en passende advocaat gevonden

20 december 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Ilona Maas

Allerbeste raadsman van Nederland

13 december 2023

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Frank Dijkstra

Forse kostenvergoeding bij letselschade

10 december 2023

- René Janssen

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

3 december 2023

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Petra de Boer

Prima begeleid van begin tot einde proces

26 november 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het geding. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Marleen de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Spijk

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/