Advocaat Malden

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Malden?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Malden verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Malden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Malden gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Malden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Malden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterhout, Lent en Overasselt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Malden

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Malden? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Malden is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de beste advocaat in Malden te vinden in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Malden die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Malden
 • Ontslag aanvechten in Malden
 • Personen- en Familierecht advocaat Malden
 • Arbeidsrecht advocaat Malden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Malden
 • Strafrecht advocaat Malden
 • Letselschade advocaat Malden
 • Ondernemingsrecht advocaat Malden
 • Civielrecht advocaat Malden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Malden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Malden

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Malden regelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Malden kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Malden. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier graag juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Malden is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Malden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Malden

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Malden te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Malden.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Malden te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Malden je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker als de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Malden, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Malden

Een jurist in Malden is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Malden niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Malden, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Malden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Malden.

Letselschade advocaat Malden

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Malden je begeleiden. Dat kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Malden je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Malden is dat hij de hele procedure voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Malden vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Malden.

Letselschade advocaat Malden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Malden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Malden

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Malden in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Malden heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daardoor is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Malden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Malden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Malden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Malden

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een degelijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Malden zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Malden te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Malden is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Malden allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Malden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Malden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Malden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Malden

Aanrader!

29 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Marijke Post

We zijn persoonlijk begeleid

23 mei 2024

Juridische taal duidelijk vertaald in het geding. Erg tevreden met het traject.

- Astrid van der Meulen

Meest vakkundige jurist van Nederland

18 mei 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Daniël de Bruin

Had dit veel eerder moeten doen

10 mei 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Wilhelmina Kramer

Geweldenaar in zijn discipline

4 mei 2024

Dankzij mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Renate Maas

Betrouwbare partij

23 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Prettig!

- Miranda de Graaf

Een professional die snapt waar hij het over heeft

19 april 2024

Direct de passende man ontdekt. Schitterend!

- Jeffrey van Loon

Eind goed, al goed

9 april 2024

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Saskia Kok

Goed afgehandeld.

5 april 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Annemieke van der Linden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Malden

Belastingadviseur Nijmegen | KLX Fiscaal

Korenpad 1
6534 AS Nijmegen
Nederland

024 820 0958
http://www.klxfiscaal.nl/

2BW Advocaten

Nijmeegsebaan 140
6564 CM Heilig Landstichting
Nederland

024 684 4886
https://www.2bwadvocaten.nl/

3M lawyers

Groenestraat 238A
6531 HZ Nijmegen
Nederland

024 352 3390
http://www.3m-advocaten.nl/