Advocaat Eursinge

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Eursinge?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Eursinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Eursinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Eursinge gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Eursinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eursinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Elp, Mantinge en Balinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eursinge

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Eursinge? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Eursinge te vinden voor juridische affaires. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Eursinge. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Eursinge die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eursinge
 • Ontslag aanvechten in Eursinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Eursinge
 • Arbeidsrecht advocaat Eursinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eursinge
 • Strafrecht advocaat Eursinge
 • Letselschade advocaat Eursinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Eursinge
 • Civielrecht advocaat Eursinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eursinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eursinge

Een plaatselijk advocatenkantoor in Eursinge kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Eursinge helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Eursinge is dat je altijd iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Eursinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Eursinge

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Eursinge die je ook kunnen assisteren, los van je probleemgeval. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Eursinge.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Eursinge te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk vooral bij welke advocaten in Eursinge je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker als de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Eursinge, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eursinge

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Eursinge. Je kunt een jurist in Eursinge namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Eursinge niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Eursinge mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Eursinge de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eursinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eursinge.

Letselschade advocaat Eursinge

Een letselschade advocaat in Eursinge kan je begeleiden om een fatsoenlijke claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Eursinge assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een behoorlijk breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Eursinge is dat hij de hele procesvoering voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Eursinge vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eursinge.

Letselschade advocaat Eursinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eursinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Eursinge

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een slim idee om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de buurt. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Eursinge. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Dan hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eursinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eursinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eursinge

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Eursinge zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Eursinge te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Eursinge is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Eursinge aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eursinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eursinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eursinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eursinge

Oprecht een kenner

19 november 2023

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was substantieel, door mijn jurist!

- Yvonne van der Meulen

Gerechtigheid!

7 november 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Annemieke Mulder

Rechtelijk gewoon goed

3 november 2023

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Simon de Haan

Beste jurist van Holland

24 oktober 2023

Ervaarde een goede klik met mijn raadsman en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Martijn van Veen

Goede juridische hulp

10 oktober 2023

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, heel welkom.

- Marijke Groen

Gewoonweg fijn

8 oktober 2023

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Manon Kramer

Voelt vertrouwd

26 september 2023

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Martin de Bruin

Beste raadsman van Holland

24 september 2023

Klikte direct vertrouwd en heb samen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Willem Molenaar

Rechtszaak tot een prima einde

16 september 2023

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Hendrikus Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eursinge

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/