Advocaat Merselo

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Merselo die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Merselo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Merselo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Merselo gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Merselo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Merselo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Meterik, America en Hegelsom bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Merselo

Indien je een advocaat in Merselo zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Merselo een vervelende. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Merselo een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Merselo en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Daarnaast huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het uitzoeken van een goede advocaat in Merselo een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je onwijs in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Merselo. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Merselo
 • Ontslag aanvechten in Merselo
 • Personen- en Familierecht advocaat Merselo
 • Arbeidsrecht advocaat Merselo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Merselo
 • Strafrecht advocaat Merselo
 • Letselschade advocaat Merselo
 • Ondernemingsrecht advocaat Merselo
 • Civielrecht advocaat Merselo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Merselo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Merselo

Een advocatenkantoor in Merselo heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Merselo inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewenst, maar voornamelijk indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Merselo heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Merselo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Merselo

Om de juiste persoon in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Merselo. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Merselo. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Merselo. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Merselo vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Merselo

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Merselo. Je kunt een jurist in Merselo namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Merselo kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Merselo de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Merselo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Merselo.

Letselschade advocaat Merselo

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Merselo wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Merselo te treffen. Het moet namelijk wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Merselo die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Merselo.

Letselschade advocaat Merselo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Merselo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Merselo

Heb je een dispuut met je werk of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een slim idee om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de buurt. Uitsluitend zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Merselo. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische zaken.

Naderhand is een consult meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Merselo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Merselo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Merselo

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Merselo zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Merselo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Merselo is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Merselo aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Merselo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Merselo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Merselo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Merselo

Juridische bijstand was plezierig

11 november 2023

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Tom Martens

Echte vakkundige in rechtsgebied

1 november 2023

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Marleen van der Horst

Deskundige raadsman

29 oktober 2023

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Prachtig!

- Lisette Kuipers

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

12 oktober 2023

Een werkelijke specialist ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Hendrikus Schipper

Geen nummer, humane behandeling

6 oktober 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Joyce Smits

Raadsman met verstand

30 september 2023

Voelbaar deskundige advocaat gevonden. Deze hielp geweldig.

- Pascal Kuipers

Convenant opgemaakt

20 september 2023

In enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Martin Willemsen

Gauw de juiste professional ontdekt

12 september 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Inge Schouten

Onvoorzien een forse vergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

4 september 2023

- Angelique van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Merselo

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Het Familierechthuis Advocatuur

Bemmelstraat 2
5961 HN Horst
Nederland

077 398 3000
http://familierechthuis.nl/