Advocaat Minnertsga

Wil jij een betaalbare advocaat uit Minnertsga die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Minnertsga verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Minnertsga – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Minnertsga gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Minnertsga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Minnertsga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sint Jacobiparochie, Westhoek en Wier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Minnertsga

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Minnertsga zoekt, je grofweg niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Regelmatig gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Minnertsga als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in Minnertsga een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Minnertsga is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Minnertsga een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je enorm in je zoektocht naar een passende advocaat in Minnertsga. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Minnertsga
 • Ontslag aanvechten in Minnertsga
 • Personen- en Familierecht advocaat Minnertsga
 • Arbeidsrecht advocaat Minnertsga
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Minnertsga
 • Strafrecht advocaat Minnertsga
 • Letselschade advocaat Minnertsga
 • Ondernemingsrecht advocaat Minnertsga
 • Civielrecht advocaat Minnertsga
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Minnertsga

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Minnertsga

Een advocatenkantoor in Minnertsga heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Minnertsga inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Minnertsga heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Minnertsga

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Minnertsga

Om de geschikte persoon in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Minnertsga. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Minnertsga. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Minnertsga. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Minnertsga vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Minnertsga

Een jurist in Minnertsga is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Minnertsga, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet verrichten. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Minnertsga?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Minnertsga.

Letselschade advocaat Minnertsga

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Minnertsga je begeleiden. Het kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Minnertsga helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Minnertsga is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Minnertsga vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Minnertsga.

Letselschade advocaat Minnertsga zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Minnertsga zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Minnertsga

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Minnertsga in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Minnertsga terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daardoor is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Minnertsga.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Minnertsga.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Minnertsga en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Minnertsga

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Minnertsga zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Minnertsga te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Minnertsga is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Minnertsga veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Minnertsga in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Minnertsga in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Minnertsga

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Minnertsga

Professionele en ervaren

5 mei 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Roel van de Velde

Domweg uitstekend

28 april 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Petrus Mulder

We zijn persoonlijk begeleid

20 april 2022

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het geding. Daarom zeer content met de afhandeling.

- Miranda Groen

Vakkundige raadsman

15 april 2022

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Dankjewel!

- Marinus van Vliet

Betrouwbare raadsman gevonden

5 april 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Albert Boer

Echtscheiding goed begeleid

1 april 2022

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Diana Hermans

Door raad en daad bijgestaan

21 maart 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Begeleiding was eersteklas

- Arjan Vink

Meest deskundige raadsman van Nederland

20 maart 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Catharina Groen

Erg vakkundig

13 maart 2022

Een echte professional gevonden. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Mariska Hoekstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Minnertsga

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/