Advocaat Firdgum

Wil jij een ijzersterke advocaat in Firdgum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Firdgum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Firdgum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Firdgum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Firdgum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Firdgum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sint Jacobiparochie, Westhoek en Minnertsga bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Firdgum

Wanneer je een advocaat in Firdgum zoekt, heeft dat vaak een reden. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Firdgum een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Firdgum een karwei die belangrijk is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Firdgum en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Ook huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het uitzoeken van een goede advocaat in Firdgum een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Firdgum je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Firdgum
 • Ontslag aanvechten in Firdgum
 • Personen- en Familierecht advocaat Firdgum
 • Arbeidsrecht advocaat Firdgum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Firdgum
 • Strafrecht advocaat Firdgum
 • Letselschade advocaat Firdgum
 • Ondernemingsrecht advocaat Firdgum
 • Civielrecht advocaat Firdgum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Firdgum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Firdgum

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Firdgum een goed besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Firdgum kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Firdgum. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier het liefste juridisch advies wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Firdgum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Firdgum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Firdgum

Om de geschikte personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Firdgum. Advocaten in Firdgum zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om affaires die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Firdgum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Firdgum jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Firdgum

Een jurist in Firdgum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Firdgum, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Firdgum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Firdgum.

Letselschade advocaat Firdgum

Een letselschade advocaat in Firdgum kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Firdgum je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Firdgum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Firdgum vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Firdgum.

Letselschade advocaat Firdgum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Firdgum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Firdgum

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Firdgum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Firdgum heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Firdgum te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Firdgum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Firdgum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Firdgum

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Firdgum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Firdgum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Firdgum is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Firdgum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Firdgum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Firdgum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Firdgum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Firdgum

Eenvoudig prima

5 mei 2022

Uitstekende advocaat, zoals ik had gewenst.

- Ramona van der Linden

Inhoudelijk en bekwaam.

28 april 2022

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Pieter Vos

Vlot een bijpassende raadsman geregeld.

23 april 2022

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Astrid de Jong

Afhandeling was persoonlijk

14 april 2022

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Sandra Dijkstra

Forse schadevergoeding gekregen

5 april 2022

- Erik Visser

Individueel bijgestaan

28 maart 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Renate de Bruijn

Uiteindelijk gerechtigheid

23 maart 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Martijn Vermeulen

Vakkundig en bedreven

19 maart 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Eveline Hoekstra

Moment voor actie

7 maart 2022

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Top!
Bedankt

- Astrid van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Firdgum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/