Advocaat Noordbroek

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Noordbroek?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Noordbroek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Noordbroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Noordbroek gezocht?

Een advocaat in Noordbroek vinden

Advocaat Noordbroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wagenborgen, Nieuw Scheemda en Tjuchem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordbroek

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Noordbroek zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Veelal gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Noordbroek als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Noordbroek zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Noordbroek is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Noordbroek een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Noordbroek. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordbroek
 • Ontslag aanvechten in Noordbroek
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordbroek
 • Arbeidsrecht advocaat Noordbroek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordbroek
 • Strafrecht advocaat Noordbroek
 • Letselschade advocaat Noordbroek
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordbroek
 • Civielrecht advocaat Noordbroek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordbroek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordbroek

Een plaatselijk advocatenkantoor in Noordbroek kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Noordbroek helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar voornamelijk indien het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Noordbroek heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Noordbroek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Noordbroek

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Noordbroek die je verder kunnen bijstaan, los van je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Noordbroek staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Noordbroek te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Noordbroek je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar belangrijk, zeker als de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Noordbroek, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordbroek

Een jurist in Noordbroek is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Noordbroek niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Noordbroek uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is derhalve raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordbroek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordbroek.

Letselschade advocaat Noordbroek

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Noordbroek je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een overige aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Noordbroek je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Noordbroek is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Noordbroek vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordbroek.

Letselschade advocaat Noordbroek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Noordbroek

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Noordbroek krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Noordbroek die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel erg prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens is een consultgesprek gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordbroek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordbroek

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Noordbroek. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Noordbroek hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Noordbroek? Een geschikte kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Noordbroek echt heel simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordbroek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordbroek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordbroek

De raadsman was zeer bereikbaar

12 juli 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Anne van de Velde

Top advies gekregen!

6 juli 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Daniëlle Smits

Procedure gewonnen!

23 juni 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Catharina de Jonge

Echtscheiding goed begeleid

16 juni 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Ilona van de Velde

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

15 juni 2024

Dankzij mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robin van Loon

Persoonlijk bijgestaan

6 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Franciscus van de Berg

Heel erg professioneel

27 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Maarten Willemsen

Inderdaad zoals gehoopt

21 mei 2024

Offerte was keurig.

- Robertus de Vos

Goedkoop is duurkoop

17 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman getroffen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Kelly Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordbroek

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/