Advocaat Mussel

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Mussel?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Mussel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Mussel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Mussel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Mussel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Mussel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Alteveer, Vledderveen en Onstwedde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Mussel

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Mussel? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Mussel te vinden voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Mussel. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Mussel die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Mussel
 • Ontslag aanvechten in Mussel
 • Personen- en Familierecht advocaat Mussel
 • Arbeidsrecht advocaat Mussel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Mussel
 • Strafrecht advocaat Mussel
 • Letselschade advocaat Mussel
 • Ondernemingsrecht advocaat Mussel
 • Civielrecht advocaat Mussel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Mussel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Mussel

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Mussel inschakelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Mussel kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Mussel. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch raad wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Mussel inzetbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Mussel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Mussel

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Mussel, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Mussel zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Mussel. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Mussel grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Mussel

Een jurist in Mussel is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Mussel, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Mussel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Mussel.

Letselschade advocaat Mussel

Een letselschade advocaat in Mussel kan je helpen om een redelijke vergoeding te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Mussel assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Mussel is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Mussel vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Mussel.

Letselschade advocaat Mussel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Mussel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Mussel

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Mussel krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Naderhand hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Mussel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Mussel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Mussel

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende affaire, ook als je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Mussel zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Mussel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Mussel is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Mussel veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Mussel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Mussel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Mussel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Mussel

Prettige juridische hulp

10 november 2023

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, geweldig welkom.

- Ruben Gerritsen

Uitblinker in zijn vakgebied

2 november 2023

Met mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen letsel.

- Jeffrey Verhoeven

Tijd voor actie

24 oktober 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Bedankt

- Kirsten Smits

Prima advies gekregen!

11 oktober 2023

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Brenda Hermans

Voelt betrouwbaar

2 oktober 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Top!

- Kim van de Wal

Top advocaat gevonden

1 oktober 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Tom Visser

Gerechtigheid!

19 september 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Cornelia van den Broek

Convenant afgehandeld

16 september 2023

Binnen enkele ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Adrianus de Leeuw

Voelt goed

9 september 2023

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Super!

- Mark Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Mussel

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/