Advocaat Veelerveen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Veelerveen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Veelerveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Veelerveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Veelerveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Veelerveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veelerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vriescheloo, Blijham en Wedde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Veelerveen

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Veelerveen? Het vinden van de beste advocaat in Veelerveen is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Wegens deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Veelerveen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Veelerveen
 • Ontslag aanvechten in Veelerveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Veelerveen
 • Arbeidsrecht advocaat Veelerveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Veelerveen
 • Strafrecht advocaat Veelerveen
 • Letselschade advocaat Veelerveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Veelerveen
 • Civielrecht advocaat Veelerveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Veelerveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Veelerveen

Een regionaal advocatenkantoor in Veelerveen kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Veelerveen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar met name wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Veelerveen heb je natuurlijk iemand die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Veelerveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Veelerveen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Veelerveen die je ook kunnen helpen, ongeacht je moeilijkheid. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Veelerveen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het goed om allemaal advocaten in Veelerveen te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Veelerveen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Veelerveen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Veelerveen

Een jurist in Veelerveen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Veelerveen verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Veelerveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Veelerveen.

Letselschade advocaat Veelerveen

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Veelerveen voor je te laten starten, echter dat kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Veelerveen te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Veelerveen om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Veelerveen.

Letselschade advocaat Veelerveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Veelerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Veelerveen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Veelerveen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Veelerveen heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Veelerveen te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Veelerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Veelerveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Veelerveen

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare kwestie, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Veelerveen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Veelerveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Veelerveen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Veelerveen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Veelerveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Veelerveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Veelerveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Veelerveen

Heel erg professioneel

16 november 2023

Mijn advocaat had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Robertus Verhoeven

Kennis van wetgeving

9 november 2023

Zoals gewenst, uitermate professioneel.

- Jelle van der Linden

Uitermate professioneel

3 november 2023

Een echte professional gevonden. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Anouk van der Horst

Had dit veel eerder moeten doen

29 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere raadsman heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Marc Kramer

Allerbeste raadsman van het land

13 oktober 2023

Klikte direct fijn en heb samen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Anna van de Wal

Deskundig en vakkundig.

6 oktober 2023

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Martijn Schipper

Snel en passende raadsman gevonden

27 september 2023

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Janneke van der Horst

Een prof die weet waar hij het over heeft

22 september 2023

Binnen no-time een vakkundige jurist. Dankjewel!

- Albert Smits

Afhandeling was prima

14 september 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Brenda Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Veelerveen

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/