Advocaat Alteveer

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Alteveer?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Alteveer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Alteveer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Alteveer gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Alteveer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alteveer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Blijham, Wedde en Westerlee bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Alteveer

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Alteveer? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Alteveer te vinden voor juridische aangelegenheden. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Alteveer te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Alteveer. Door deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Alteveer die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Alteveer
 • Ontslag aanvechten in Alteveer
 • Personen- en Familierecht advocaat Alteveer
 • Arbeidsrecht advocaat Alteveer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Alteveer
 • Strafrecht advocaat Alteveer
 • Letselschade advocaat Alteveer
 • Ondernemingsrecht advocaat Alteveer
 • Civielrecht advocaat Alteveer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Alteveer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Alteveer

Een advocatenkantoor in Alteveer heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Alteveer helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Alteveer heb je doorgaans iemand die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Alteveer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Alteveer

Om de passende personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Alteveer. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Alteveer. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Alteveer. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Alteveer jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Alteveer

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Alteveer. Je kunt een jurist in Alteveer wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Alteveer niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Alteveer kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Alteveer uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Alteveer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Alteveer.

Letselschade advocaat Alteveer

Een letselschade advocaat in Alteveer kan je bijstaan om een treffende schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Alteveer je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Alteveer is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Alteveer vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Alteveer.

Letselschade advocaat Alteveer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Alteveer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Alteveer

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Alteveer. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Alteveer die jij dan echt zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel enorm fijn voor bij juridische zaken.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Alteveer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Alteveer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Alteveer

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Alteveer zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Alteveer te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Alteveer is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Alteveer flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Alteveer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Alteveer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Alteveer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Alteveer

Goed afgehandeld

28 mei 2024

Had in korte tijd een goede offerte op maat, super!

- Jessica Bosch

Betrouwbare partij

23 mei 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Goed!

- Erwin Hoekstra

Individueel bijgestaan

16 mei 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Angela Vos

Tijd voor actie

7 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

Begeleiding was prima

- Robertus Hendriks

Altijd bereikbaar voor aanvragen

3 mei 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Laura van de Velde

Individueel bijgestaan

26 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Daniël Maas

Rechtszaak tot een goed einde

17 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Gerrit de Ruiter

Aanrader!

8 april 2024

Helder advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Mark de Ruiter

Verstand van regelgeving

31 maart 2024

Zoals vermoed, zeer professioneel.

- Margaretha Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Alteveer

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/