Advocaat Neerkant

Wil jij een professionele advocaat uit Neerkant die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Neerkant verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Neerkant – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Neerkant gezocht?

Een advocaat uit Neerkant vinden

Advocaat Neerkant
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Neerkant, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Milheeze, De Rips en Helenaveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Neerkant

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Neerkant? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Neerkant is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Neerkant te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Neerkant. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Neerkant die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Neerkant
 • Ontslag aanvechten in Neerkant
 • Personen- en Familierecht advocaat Neerkant
 • Arbeidsrecht advocaat Neerkant
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Neerkant
 • Strafrecht advocaat Neerkant
 • Letselschade advocaat Neerkant
 • Ondernemingsrecht advocaat Neerkant
 • Civielrecht advocaat Neerkant
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Neerkant

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Neerkant

Een advocatenkantoor in Neerkant heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Neerkant helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar met name indien het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Neerkant is dat je altijd nog een mens in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Neerkant

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Neerkant

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Neerkant, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Neerkant. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Neerkant. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Neerkant jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Neerkant

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Neerkant. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Neerkant. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Neerkant kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Neerkant verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Neerkant?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Neerkant.

Letselschade advocaat Neerkant

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Neerkant wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Neerkant te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Neerkant om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Neerkant.

Letselschade advocaat Neerkant zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Neerkant zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Neerkant

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Neerkant in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Neerkant terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Neerkant.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Neerkant.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Neerkant en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Neerkant

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Neerkant zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Neerkant te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Neerkant is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Neerkant veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Neerkant in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Neerkant in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Neerkant

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Neerkant

Had dit veel sneller moeten doen

31 mei 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Tom Gerritsen

Scheiding goed geregeld

22 mei 2024

Complexe schikking kritisch afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Claudia Jacobs

Razendsnel de juiste prof getroffen

18 mei 2024

Na de offertes razendsnel de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Martin Kuiper

Inhoudelijk en professioneel.

11 mei 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Karin de Wit

Snel en passende raadsman gevonden

1 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Matthijs Vos

Jurist met kennis

22 april 2024

Geweldig prettig rechtelijk advies op maat gehad. Dat hielp zeer veel.

- Angela van Loon

Betrouwbare partij

19 april 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Geweldig!

- Lisette Schouten

Uitblinker in zijn discipline

11 april 2024

Dankzij mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letselschade.

- Paul Vink

Onvoorzien een flinke schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

1 april 2024

- Jacqueline van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Neerkant

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten B.V.

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond
Nederland

0475 333 030
http://www.vbvdb-advocaten.nl/

Gitte Stevens Advocatuur

Kapellerlaan 15
6041 JB Roermond
Nederland

0475 770 990
http://www.gs-advocatuur.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/