Advocaat Niebert

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Niebert?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Niebert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Niebert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Niebert gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Niebert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Niebert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lucaswolde, Nuis en Jonkersvaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Niebert

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Niebert? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Niebert te zoeken voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Niebert. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Niebert die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Niebert
 • Ontslag aanvechten in Niebert
 • Personen- en Familierecht advocaat Niebert
 • Arbeidsrecht advocaat Niebert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Niebert
 • Strafrecht advocaat Niebert
 • Letselschade advocaat Niebert
 • Ondernemingsrecht advocaat Niebert
 • Civielrecht advocaat Niebert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Niebert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Niebert

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Niebert regelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Niebert kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Niebert. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Niebert is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Niebert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Niebert

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Niebert te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Niebert.

Toch is het goed om diverse advocaten in Niebert te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Niebert je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een geschikt aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Niebert, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Niebert

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Niebert. Je kunt een jurist in Niebert namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Niebert mogelijk.

Controleer van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Niebert verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Niebert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Niebert.

Letselschade advocaat Niebert

Loop je bij een ongeluk waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Niebert je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Niebert helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Niebert is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Niebert vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Niebert.

Letselschade advocaat Niebert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Niebert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Niebert

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Niebert in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Niebert heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Niebert te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Niebert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Niebert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Niebert

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Niebert. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Niebert hebben bij dit traject. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Niebert? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Niebert echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Niebert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Niebert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Niebert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Niebert

Juridische begeleiding

29 juni 2024

Ontzettend prettig juridisch raadgeving op maat gekregen. Het hielp gigantisch.

- Susanne Molenaar

Zeer professioneel

21 juni 2024

Mijn jurist had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- René van de Brink

Top geregeld

12 juni 2024

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, geweldig!

- Martinus Kuipers

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

2 juni 2024

Convenant was zo geregeld. Super!

- Susanne van den Heuvel

Meest vakkundige advocaat van het land

27 mei 2024

Klikte meteen vertrouwd en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Ronald Post

Kennis van zaken

22 mei 2024

Zoals vermoed, zeer vakkundig.

- Wilhelmina van Doorn

Vertrouwelijke advocaat getroffen

13 mei 2024

Erg solide en correct advies ontvangen door de raadsman.

- Jeffrey van den Bosch

Kennis van zaken

6 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Daniël Smeets

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

29 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Marloes Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Niebert

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/