Advocaat Oudehaske

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Oudehaske die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oudehaske verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oudehaske – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oudehaske gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oudehaske
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudehaske, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rohel, Haskerhorne en Haskerdijken bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oudehaske

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Oudehaske zoekt, je doorgaans niet in een beste bui bent. Veelal gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Oudehaske als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Oudehaske vinden. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Oudehaske is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Oudehaske een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Oudehaske. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oudehaske
 • Ontslag aanvechten in Oudehaske
 • Personen- en Familierecht advocaat Oudehaske
 • Arbeidsrecht advocaat Oudehaske
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oudehaske
 • Strafrecht advocaat Oudehaske
 • Letselschade advocaat Oudehaske
 • Ondernemingsrecht advocaat Oudehaske
 • Civielrecht advocaat Oudehaske
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oudehaske

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oudehaske

Een regionaal advocatenkantoor in Oudehaske kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oudehaske helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oudehaske heb je altijd nog een mens die in de buurt zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Oudehaske

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oudehaske

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oudehaske, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oudehaske. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Indien je een aanvaring allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Oudehaske. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Oudehaske jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oudehaske

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Oudehaske. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Oudehaske. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Oudehaske kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oudehaske de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oudehaske?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oudehaske.

Letselschade advocaat Oudehaske

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oudehaske voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Oudehaske te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oudehaske die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oudehaske.

Letselschade advocaat Oudehaske zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oudehaske zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oudehaske

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oudehaske in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oudehaske terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oudehaske te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oudehaske.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oudehaske en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oudehaske

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oudehaske zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Oudehaske te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oudehaske is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Oudehaske allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oudehaske in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oudehaske in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oudehaske

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oudehaske

Meest vakkundige jurist van Nederland

13 mei 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Mark Groen

Advocaat met verstand

3 mei 2022

Voelbaar kundige advocaat getroffen. Dit hielp enorm.

- Esther Huisman

Ontslag op staande voet voorkomen

30 april 2022

Door mijn raadsman het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Susanne van de Pol

Eind goed, al goed

20 april 2022

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Marieke van der Horst

Afhandeling was persoonlijk

11 april 2022

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Erg content met het proces.

- Manon Vos

Juridische advies

9 april 2022

Voelbaar vakkundige raadsman gevonden. Dat scheelde heel veel.

- Marc Dijkstra

Gepaste juridische assistentie

3 april 2022

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Roy Sanders

Altijd bereikbaar voor aanvragen

26 maart 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Margaretha Kuijpers

Eindelijk

19 maart 2022

Na weken afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Maartje Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oudehaske

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/

Abe Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 822
http://www.abeadvocaten.nl/