Advocaat Odoorn

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Odoorn die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Odoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Odoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Odoorn gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Odoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eerste Exloermond, Exloerveen en Ees bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Odoorn

Indien je een advocaat in Odoorn zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Regelmatig gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Odoorn als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Odoorn vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Odoorn is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Odoorn een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je flink in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Odoorn. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Odoorn
 • Ontslag aanvechten in Odoorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Odoorn
 • Arbeidsrecht advocaat Odoorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Odoorn
 • Strafrecht advocaat Odoorn
 • Letselschade advocaat Odoorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Odoorn
 • Civielrecht advocaat Odoorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Odoorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Odoorn

Een advocatenkantoor in Odoorn heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Odoorn helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Odoorn heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Odoorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Odoorn

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Odoorn, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Odoorn. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet alleen met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Odoorn. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Odoorn hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Odoorn

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Odoorn. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Odoorn. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Odoorn kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Odoorn uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Odoorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Odoorn.

Letselschade advocaat Odoorn

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Odoorn je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Odoorn helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Odoorn is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Odoorn vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Odoorn.

Letselschade advocaat Odoorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Odoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Odoorn

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Odoorn in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Odoorn terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Odoorn.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Odoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Odoorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Odoorn

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Odoorn. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Odoorn hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Odoorn? Een geschikte gegadigde opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Odoorn echt erg eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Odoorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Odoorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Odoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Odoorn

Afhandeling was prima

12 juli 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Mariska Verbeek

Juridisch gewoon goed

4 juli 2022

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Sander Brouwer

Vertrouwelijke raadsman getroffen

27 juni 2022

Erg degelijk en correct advies gekregen van de advocaat.

- Kevin van den Heuvel

Een professional die weet waar hij het over heeft

26 juni 2022

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Dankjewel!

- Annemieke van der Horst

Eenvoudig prima

14 juni 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Roy Kuiper

Begeleiding was prima

12 juni 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Linda Peeters

Betrouwbare partij

3 juni 2022

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Prettig!

- Catharina Bosch

Een prof die weet waar die het over heeft

28 mei 2022

Direct de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Eva Verhoeven

Gehele zaak vakkundig begeleid

18 mei 2022

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Joost Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Odoorn

Koning & Pover Advocaten

Odoornerstraat 13
9536 PK Ees
Nederland

0599 714 363
http://www.koningpover.nl/

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/