Advocaat Oldeholtwolde

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Oldeholtwolde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Oldeholtwolde verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oldeholtwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Oldeholtwolde gezocht?

Een advocaat uit Oldeholtwolde vinden

Advocaat Oldeholtwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldeholtwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijeholtwolde, Sonnega en Wolvega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldeholtwolde

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Oldeholtwolde? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Oldeholtwolde te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij je positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oldeholtwolde die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldeholtwolde
 • Ontslag aanvechten in Oldeholtwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldeholtwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Oldeholtwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldeholtwolde
 • Strafrecht advocaat Oldeholtwolde
 • Letselschade advocaat Oldeholtwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldeholtwolde
 • Civielrecht advocaat Oldeholtwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldeholtwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldeholtwolde

Een regionaal advocatenkantoor in Oldeholtwolde kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oldeholtwolde helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oldeholtwolde is dat je altijd iemand in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Oldeholtwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oldeholtwolde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oldeholtwolde, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Oldeholtwolde zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Als je een aanvaring eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Oldeholtwolde. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Oldeholtwolde voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldeholtwolde

Een jurist in Oldeholtwolde mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Oldeholtwolde niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oldeholtwolde uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldeholtwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldeholtwolde.

Letselschade advocaat Oldeholtwolde

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oldeholtwolde je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Oldeholtwolde helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Oldeholtwolde is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Oldeholtwolde vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldeholtwolde.

Letselschade advocaat Oldeholtwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldeholtwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oldeholtwolde

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Oldeholtwolde in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Oldeholtwolde heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oldeholtwolde.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldeholtwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldeholtwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldeholtwolde

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldeholtwolde. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Oldeholtwolde wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldeholtwolde? Een goede kandidaat vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Oldeholtwolde echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldeholtwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldeholtwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldeholtwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldeholtwolde

Aanrader!

5 september 2023

Verhelderend advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Sharon Molenaar

Echtscheiding goed begeleid

3 september 2023

Complexe regeling kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Matthijs Bosch

Beste advocaat van Nederland

26 augustus 2023

Klikte onmiddellijk fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Annemarie Hermans

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

16 augustus 2023

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Astrid Boer

Echtscheiding prima geregeld

12 augustus 2023

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Martinus Jonker

Vlot en juiste raadsman gevonden

25 juli 2023

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Barry Boer

Betrouwbare partner

17 juli 2023

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Super!

- Kelly Kuijpers

Werkelijke expert binnen rechtsgebied

10 juli 2023

Mijn jurist had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Sylvia de Bruin

Echte specialist binnen rechtsgebied

8 juli 2023

Een echte specialist ontdekt. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Peter Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldeholtwolde

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/