Advocaat Wolvega

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Wolvega die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wolvega verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wolvega – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Wolvega gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wolvega
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wolvega, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijelamer, Nijeholtwolde en Oldetrijne bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wolvega

Zoek je een professionele en passende advocaat in Wolvega? Het zoeken van de beste advocaat in Wolvega is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Met deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Wolvega die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wolvega
 • Ontslag aanvechten in Wolvega
 • Personen- en Familierecht advocaat Wolvega
 • Arbeidsrecht advocaat Wolvega
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wolvega
 • Strafrecht advocaat Wolvega
 • Letselschade advocaat Wolvega
 • Ondernemingsrecht advocaat Wolvega
 • Civielrecht advocaat Wolvega
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wolvega

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wolvega

Een advocatenkantoor in Wolvega heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Wolvega inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wolvega heb je altijd een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Wolvega

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wolvega

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Wolvega die je verder kunnen helpen, los van je moeilijkheid. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Wolvega.

Evengoed is het slim om diverse advocaten in Wolvega te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Wolvega je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je heel simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Wolvega, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wolvega

Een jurist in Wolvega mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Wolvega, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Het is dus van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wolvega?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wolvega.

Letselschade advocaat Wolvega

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wolvega voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Wolvega te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Wolvega om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wolvega.

Letselschade advocaat Wolvega zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wolvega zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wolvega

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wolvega in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Wolvega heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daarom is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wolvega.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wolvega.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wolvega en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wolvega

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende affaire, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wolvega zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wolvega te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wolvega is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Wolvega veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wolvega in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wolvega in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wolvega

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wolvega

Kennis van de wet

13 mei 2022

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Marc Janssen

Inhoudelijk en vakkundig.

6 mei 2022

De offertes vlot na verzoek binnen en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Michael de Graaf

Betrouwbare advocaat gevonden

28 april 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Anouk van de Berg

Echte autoriteit in rechtsgebied

22 april 2022

Een echte pro getroffen. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Jacqueline Jacobs

Forse vergoeding bij letsel

17 april 2022

- Femke van de Velden

Proces netjes begeleid

9 april 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Nicole van de Wal

Betrouwbare raadsman gevonden

29 maart 2022

Erg deugdelijk en correct advies ontvangen door de advocaat.

- Pascal de Bruin

Iemand die snapt waar hij het over heeft

23 maart 2022

Razendsnel de passende man gevonden. Grandioos!

- Yvonne Dekker

Juridische begeleiding was prettig

14 maart 2022

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Michel Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wolvega

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/