Advocaat Oldeholtpade

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Oldeholtpade die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oldeholtpade verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oldeholtpade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oldeholtpade gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Oldeholtpade
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldeholtpade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oldeholtwolde, Nijeholtpade en Ter Idzard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldeholtpade

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Oldeholtpade zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Oldeholtpade als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Oldeholtpade een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Oldeholtpade is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Oldeholtpade een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Oldeholtpade je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldeholtpade
 • Ontslag aanvechten in Oldeholtpade
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldeholtpade
 • Arbeidsrecht advocaat Oldeholtpade
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldeholtpade
 • Strafrecht advocaat Oldeholtpade
 • Letselschade advocaat Oldeholtpade
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldeholtpade
 • Civielrecht advocaat Oldeholtpade
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldeholtpade

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldeholtpade

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Oldeholtpade inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Oldeholtpade kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Oldeholtpade. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook meestal een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Oldeholtpade is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Oldeholtpade

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oldeholtpade

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Oldeholtpade te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Oldeholtpade.

Ook is het handig om verscheidene advocaten in Oldeholtpade te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Oldeholtpade je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk van belang, zeker indien de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een bijpassend aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Oldeholtpade, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldeholtpade

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Oldeholtpade. Je kunt een jurist in Oldeholtpade namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Oldeholtpade een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Oldeholtpade de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldeholtpade?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldeholtpade.

Letselschade advocaat Oldeholtpade

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oldeholtpade voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Oldeholtpade te traceren. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oldeholtpade die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldeholtpade.

Letselschade advocaat Oldeholtpade zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldeholtpade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oldeholtpade

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oldeholtpade in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oldeholtpade terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Oldeholtpade.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldeholtpade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldeholtpade en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldeholtpade

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldeholtpade. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oldeholtpade hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldeholtpade? Een geschikte gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Oldeholtpade echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldeholtpade in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldeholtpade in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldeholtpade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldeholtpade

Fijne juridische assistentie

13 mei 2022

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, erg aangenaam.

- Adriaan van Dam

Rechtvaardigheid!

5 mei 2022

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Dave de Ruiter

Echtscheiding ging vertrouwd

29 april 2022

Dankzij mijn jurist geen zorgen gehad tijdens de scheiding van mijn vrouw.

- Evelien Kuiper

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

20 april 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Michel de Haan

Zeer bekwaam

11 april 2022

Een werkelijke professional ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Bastiaan de Jonge

Vakkundig en ervaren

5 april 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Steven van Loon

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

29 maart 2022

Binnen sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Edwin de Wit

Exact zoals vermoed

22 maart 2022

Aanbod was passend.

- Rogier Janssen

Echtscheiding prima geregeld

16 maart 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Patricia Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldeholtpade

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/