Advocaat Oldenzijl

Wil jij een top advocaat uit Oldenzijl die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oldenzijl verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oldenzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oldenzijl gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Oldenzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldenzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eppenhuizen, Zandeweer en Huizinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oldenzijl

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Oldenzijl? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Oldenzijl te vinden voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de beste advocaat in Oldenzijl te vinden in het forse aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Oldenzijl. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oldenzijl die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oldenzijl
 • Ontslag aanvechten in Oldenzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Oldenzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Oldenzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oldenzijl
 • Strafrecht advocaat Oldenzijl
 • Letselschade advocaat Oldenzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Oldenzijl
 • Civielrecht advocaat Oldenzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oldenzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oldenzijl

Een advocatenkantoor in Oldenzijl heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Oldenzijl inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oldenzijl is dat je altijd nog een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Oldenzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oldenzijl

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Oldenzijl die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je kwestie. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Oldenzijl staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het goed om diverse advocaten in Oldenzijl te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Oldenzijl je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een correct aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Oldenzijl, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oldenzijl

Een jurist in Oldenzijl is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Oldenzijl, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oldenzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oldenzijl.

Letselschade advocaat Oldenzijl

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oldenzijl voor je te laten werken, echter dat kan tevens voor zorgen zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Oldenzijl te traceren. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Oldenzijl om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oldenzijl.

Letselschade advocaat Oldenzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oldenzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oldenzijl

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Oldenzijl in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Oldenzijl heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oldenzijl te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oldenzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oldenzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oldenzijl

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldenzijl. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oldenzijl hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oldenzijl? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Oldenzijl echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oldenzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oldenzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oldenzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oldenzijl

Allerbeste advocaat van het land

23 januari 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn jurist en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Sabine van Veen

Vertrouwde partner

19 januari 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Goed!

- Martin Wolters

Juridische advies

8 januari 2024

Geweldig prettig juridisch raad op maat gehad. Dat scheelde geweldig veel.

- Maria Postma

Individueel bijgestaan

5 januari 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Petra Peters

Uitblinker in zijn specialisme

27 december 2023

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was flink, door mijn advocaat!

- Sander Boer

Scheiding goed geregeld

21 december 2023

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Inge Bakker

Inhoudelijk en vakkundig.

13 december 2023

De offertes rap na verzoek binnen en daardoor snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Matthijs Jonker

Proces keurig begeleid

8 december 2023

Vakkundige support gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Bastiaan van den Heuvel

Door raad en daad geholpen

3 december 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren vlot ontvangen en hierdoor konden we snel met een advocaat in zee.

- Diana de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oldenzijl

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/