Advocaat Ommel

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Ommel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ommel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ommel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Ommel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ommel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ommel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vlierden, Deurne en Heusden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ommel

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Ommel zoekt, je grofweg niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Ommel een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Ommel vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Ommel en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Tevens is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daardoor is het zoeken van een geschikte advocaat in Ommel een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je onwijs in je expeditie naar een geschikte advocaat in Ommel. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ommel
 • Ontslag aanvechten in Ommel
 • Personen- en Familierecht advocaat Ommel
 • Arbeidsrecht advocaat Ommel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ommel
 • Strafrecht advocaat Ommel
 • Letselschade advocaat Ommel
 • Ondernemingsrecht advocaat Ommel
 • Civielrecht advocaat Ommel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ommel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ommel

Een advocatenkantoor in Ommel heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Ommel inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar zeker wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Ommel is dat je natuurlijk een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Ommel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Ommel

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Ommel, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Ommel zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Ommel. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Ommel voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ommel

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Ommel. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Ommel. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Ommel mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ommel de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ommel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ommel.

Letselschade advocaat Ommel

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Ommel wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Ommel te traceren. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ommel die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ommel.

Letselschade advocaat Ommel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ommel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ommel

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ommel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ommel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ommel.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ommel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ommel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ommel

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ommel zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ommel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ommel is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Ommel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ommel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ommel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ommel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ommel

Gewoon goed

23 juni 2024

Rap en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Evelien Smit

Top advocaat gevonden

22 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Willem van Veen

Beste jurist van Holland

11 juni 2024

Klikte meteen goed en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Peter van de Ven

Geen nummer, menselijke afhandeling

8 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Nienke Hermans

Aanrader!

26 mei 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Karin de Leeuw

Proces keurig begeleid

19 mei 2024

Vakkundige hulp gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Saskia Hendriks

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

15 mei 2024

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Marinus Peeters

Betrouwbare raadsman gevonden

8 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Nicolaas de Vries

Hele zaak vakkundig begeleid

29 april 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Vanessa Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ommel

Sumrin Advocaten

Speelheuvelplein 10
5711 AR Someren
Nederland

0493 894 752
http://www.sumrin.nl/

Knopper en Van Stiphout

Kanaaldijk N.W. 43
5707 LB Helmond
Nederland

0492 536 666
http://knopperenvanstiphout.nl/

Goorts + Coppens advocatenladviseurs

Heuvelstraat 14
5751 HN Deurne
Nederland

0493 352 070
http://www.gca.nl/