Advocaat Oosterstreek

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Oosterstreek die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oosterstreek verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oosterstreek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Oosterstreek gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Oosterstreek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterstreek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijeholtpade, Oldeberkoop en Nijeberkoop bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosterstreek

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Oosterstreek? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Oosterstreek te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Oosterstreek te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Oosterstreek die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosterstreek
 • Ontslag aanvechten in Oosterstreek
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosterstreek
 • Arbeidsrecht advocaat Oosterstreek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosterstreek
 • Strafrecht advocaat Oosterstreek
 • Letselschade advocaat Oosterstreek
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosterstreek
 • Civielrecht advocaat Oosterstreek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosterstreek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosterstreek

Een regionaal advocatenkantoor in Oosterstreek kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Oosterstreek inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oosterstreek heb je altijd iemand die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Oosterstreek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oosterstreek

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Oosterstreek, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Oosterstreek. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Oosterstreek. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Oosterstreek voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosterstreek

Een jurist in Oosterstreek is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Oosterstreek niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oosterstreek verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosterstreek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosterstreek.

Letselschade advocaat Oosterstreek

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oosterstreek voor je te laten beginnen, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Oosterstreek te traceren. Het moet tenslotte wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oosterstreek die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosterstreek.

Letselschade advocaat Oosterstreek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosterstreek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oosterstreek

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een prima idee om offertes op te vragen bij de verscheidene bureaus in de streek. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Oosterstreek krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van competent advies op maat.

Hierna is een adviesgesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosterstreek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosterstreek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosterstreek

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oosterstreek zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Oosterstreek te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oosterstreek is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Oosterstreek behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosterstreek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosterstreek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosterstreek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosterstreek

Proces tot een prima einde

15 mei 2022

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Ilona Kuipers

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

4 mei 2022

Dankzij mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Hendrika Scholten

Vertrouwelijke advocaat getroffen

27 april 2022

Erg degelijk en gepast advies gekregen via de raadsman.

- Raymond Meijer

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

22 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Daniëlle Kuiper

Altijd bereikbaar voor vragen

14 april 2022

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- David Groen

Goedkoop is duurkoop

10 april 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Jacobus van de Veen

Had dit veel sneller moeten doen

31 maart 2022

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Thijs Vermeulen

Altijd bereikbaar voor vragen

26 maart 2022

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Manon de Bruijn

Afhandeling was fantastisch

17 maart 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Klaas Molenaar

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosterstreek

Omny De Vries Advocaten (vrijdag alleen op afspraak)

Van Harenstraat 46
8471 JE Wolvega
Nederland

0561 613 933
http://www.omnydevries.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/