Advocaat Makkinga

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Makkinga?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Makkinga verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Makkinga – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Makkinga gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Makkinga
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Makkinga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bakkeveen, Wijnjewoude en Waskemeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Makkinga

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Makkinga? Het zoeken van de beste advocaat in Makkinga is nog niet zo simpel. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Vanwege deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Makkinga die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Makkinga
 • Ontslag aanvechten in Makkinga
 • Personen- en Familierecht advocaat Makkinga
 • Arbeidsrecht advocaat Makkinga
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Makkinga
 • Strafrecht advocaat Makkinga
 • Letselschade advocaat Makkinga
 • Ondernemingsrecht advocaat Makkinga
 • Civielrecht advocaat Makkinga
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Makkinga

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Makkinga

Een regionaal advocatenkantoor in Makkinga kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Makkinga helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Makkinga heb je natuurlijk een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Makkinga

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Makkinga

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Makkinga te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Makkinga staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om allemaal advocaten in Makkinga te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat slecht is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Makkinga je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Makkinga, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Makkinga

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Makkinga. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Makkinga. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Makkinga mogelijk.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Makkinga verricht kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Makkinga?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Makkinga.

Letselschade advocaat Makkinga

Een letselschade advocaat in Makkinga kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Makkinga je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is derhalve een behoorlijk breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Makkinga is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Makkinga vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Makkinga.

Letselschade advocaat Makkinga zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Makkinga zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Makkinga

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een prima plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene advocatenkantoren in de streek. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Makkinga. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Makkinga die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand hoef je uitsluitend nog maar een gesprek in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Makkinga.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Makkinga en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Makkinga

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Makkinga. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Makkinga hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Makkinga? Een goede gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Makkinga echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Makkinga in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Makkinga in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Makkinga

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Makkinga

Snel een bijpassende jurist geregeld.

22 september 2022

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Jacoba van der Meulen

Vlot en juiste advocaat gevonden

18 september 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Marc Hofman

Afhandeling was super

5 september 2022

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Robert van der Meer

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

29 augustus 2022

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Jolanda Veenstra

Simpelweg prima

23 augustus 2022

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Claudia Smits

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

19 augustus 2022

Echtscheidingsconvenant was zo overeengekomen. Super!

- Steven van den Heuvel

Proces keurig begeleid

9 augustus 2022

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Dank!

- Johanna Huisman

Prima afgehandeld.

4 augustus 2022

Vlot en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Dave Jacobs

Immer bereikbaar voor vragen

30 juli 2022

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg aangenaam.

- Anne Dijkstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Makkinga

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/