Advocaat Oosthem

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Oosthem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oosthem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oosthem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Oosthem gezocht?

Een advocaat in Oosthem vinden

Advocaat Oosthem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosthem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijland, Tjalhuizum en Folsgare bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oosthem

Indien je een advocaat in Oosthem zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Dikwijls gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Oosthem als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Oosthem zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Oosthem is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Ook is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Oosthem een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Oosthem je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oosthem
 • Ontslag aanvechten in Oosthem
 • Personen- en Familierecht advocaat Oosthem
 • Arbeidsrecht advocaat Oosthem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oosthem
 • Strafrecht advocaat Oosthem
 • Letselschade advocaat Oosthem
 • Ondernemingsrecht advocaat Oosthem
 • Civielrecht advocaat Oosthem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oosthem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oosthem

Een regionaal advocatenkantoor in Oosthem kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oosthem helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral indien het gaat over complexe juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oosthem heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Oosthem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oosthem

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Oosthem die je ook kunnen bijstaan, los van je kwestie. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Oosthem staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het verstandig om verscheidene advocaten in Oosthem te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Oosthem je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Oosthem, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oosthem

Een jurist in Oosthem mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oosthem verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oosthem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oosthem.

Letselschade advocaat Oosthem

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oosthem voor je te laten starten, maar dat kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Oosthem te vinden. Het moet immers wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Oosthem die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oosthem.

Letselschade advocaat Oosthem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oosthem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oosthem

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oosthem in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Oosthem heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oosthem te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oosthem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oosthem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oosthem

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oosthem. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Oosthem hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oosthem? Een geschikte gegadigde treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Oosthem echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oosthem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oosthem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oosthem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oosthem

Verstand van wetgeving

5 mei 2022

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Renate de Vries

Hoge schade-uitkering bij letselschade

27 april 2022

- Nicolaas Hermans

Vertrouwelijke advocaat getroffen

21 april 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Rutger Jacobs

Vakkundige raadsman

16 april 2022

In minder dan no-time een kundige advocaat. Schitterend!

- Diana Hoekstra

Echtscheiding goed begeleid

9 april 2022

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Gerrit Martens

Proces tot een prima einde

28 maart 2022

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Dank!

- Simone Gerritsen

Forse compensatie bij letsel

21 maart 2022

- Maarten de Vos

Inderdaad zoals verwacht

18 maart 2022

Aanbod was eerlijk.

- Marinus van Doorn

Competent en vakkundig.

7 maart 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Willem Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oosthem

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/