Advocaat Den Horn

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Den Horn?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Den Horn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Den Horn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Den Horn gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Den Horn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Horn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Den Ham, Oostwold en Aduard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Horn

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Den Horn zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Den Horn een nare. Toch wil je een passende advocaat in Den Horn zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Den Horn is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Hiernaast is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het uitzoeken van een goede advocaat in Den Horn een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je onwijs in je zoektocht naar een handige advocaat in Den Horn. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Horn
 • Ontslag aanvechten in Den Horn
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Horn
 • Arbeidsrecht advocaat Den Horn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Horn
 • Strafrecht advocaat Den Horn
 • Letselschade advocaat Den Horn
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Horn
 • Civielrecht advocaat Den Horn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Horn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Horn

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Den Horn een verstandig besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Den Horn kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Den Horn. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch advies wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Den Horn bruikbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Den Horn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Den Horn

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Den Horn, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Den Horn. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Den Horn. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Den Horn jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Horn

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Den Horn. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Den Horn. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Den Horn kan je daarbij helpen.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Den Horn verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Horn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Horn.

Letselschade advocaat Den Horn

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Den Horn je helpen. Dat kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Den Horn je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Den Horn is dat hij de gehele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Den Horn vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Horn.

Letselschade advocaat Den Horn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Horn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Horn

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Den Horn in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Den Horn heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Den Horn.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Horn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Horn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Horn

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Horn. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Den Horn wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Horn? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Den Horn echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Horn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Horn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Horn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Horn

Snel en passende raadsman gevonden

19 februari 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Nancy Mulder

Deskundig en vakkundig.

13 februari 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Maartje Vermeulen

Vertrouwelijke raadsman getroffen

8 februari 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Jessica de Koning

Procedure gewonnen!

26 januari 2024

Dankzij mijn geweldige jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Jasper Martens

Oprecht een specialist

18 januari 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schade-uitkering was flink, dankzij mijn jurist!

- Natascha Smeets

Uiteindelijk gerechtigheid

13 januari 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Remco Willemsen

Inhoudelijk en bekwaam.

6 januari 2024

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Hendrikus Prins

Kei in zijn specialisme

29 december 2023

Door mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Robertus de Boer

Raadsman met kennis

22 december 2023

Onmiskenbaar deskundige jurist gevonden. Het hielp enorm.

- René Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Horn

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/