Advocaat Zuidhorn

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Zuidhorn?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Zuidhorn verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zuidhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Zuidhorn gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Zuidhorn
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuidhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Niehove, Den Horn en Den Ham bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zuidhorn

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Zuidhorn? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Zuidhorn te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Zuidhorn. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zuidhorn die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zuidhorn
 • Ontslag aanvechten in Zuidhorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Zuidhorn
 • Arbeidsrecht advocaat Zuidhorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zuidhorn
 • Strafrecht advocaat Zuidhorn
 • Letselschade advocaat Zuidhorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Zuidhorn
 • Civielrecht advocaat Zuidhorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zuidhorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zuidhorn

Een advocatenkantoor in Zuidhorn heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Zuidhorn inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Zuidhorn is dat je altijd iemand in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zuidhorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Zuidhorn

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Zuidhorn, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Zuidhorn zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Indien je een arbeidsconflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Zuidhorn. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Zuidhorn jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zuidhorn

Een jurist in Zuidhorn is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Zuidhorn niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zuidhorn verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zuidhorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zuidhorn.

Letselschade advocaat Zuidhorn

Een letselschade advocaat in Zuidhorn kan je assisteren om een treffende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Zuidhorn helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Zuidhorn is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Zuidhorn vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zuidhorn.

Letselschade advocaat Zuidhorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zuidhorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zuidhorn

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Het is uiteraard een fatsoenlijk plan om offertes op te vragen bij de diverse bureaus in de buurt. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Zuidhorn. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel zeer aangenaam voor bij juridische affaires.

Aansluitend is een gesprek over het algemeen de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zuidhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zuidhorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zuidhorn

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidhorn. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Zuidhorn hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidhorn? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Zuidhorn echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zuidhorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zuidhorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zuidhorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zuidhorn

Erg content met onze raadgever

27 juni 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze aanrijding. Top

- Joost de Ruiter

Door raad en daad bijgestaan

20 juni 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Offertes snel binnen*
De offertes waren snel ontvangen en daardoor konden we gauw met de advocaat in zee.

- Marleen van den Broek

Vlot en juiste raadsman gevonden

11 juni 2024

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Pascal Smits

Verstand van de wet

3 juni 2024

Zoals vermoed, uitermate vakkundig.

- Ivo Hendriks

Scheiding prima geregeld

30 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Maurice de Vos

Echt een specialist

21 mei 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was enorm, dankzij mijn jurist!

- Sander van der Meer

Daadwerkelijk een specialist

15 mei 2024

Door mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote vergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Robertus Kok

Snel en passende advocaat gevonden

5 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Raymond Veenstra

Convenant geregeld

30 april 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Schitterend!

- Johanna Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zuidhorn

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/