Advocaat Leiderdorp

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Leiderdorp die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Leiderdorp verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Leiderdorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Leiderdorp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Leiderdorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leiderdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoetermeer, Benthuizen en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leiderdorp

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Leiderdorp? Het zoeken van de beste advocaat in Leiderdorp is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de beste advocaat in Leiderdorp te zoeken in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Leiderdorp die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leiderdorp
 • Ontslag aanvechten in Leiderdorp
 • Personen- en Familierecht advocaat Leiderdorp
 • Arbeidsrecht advocaat Leiderdorp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leiderdorp
 • Strafrecht advocaat Leiderdorp
 • Letselschade advocaat Leiderdorp
 • Ondernemingsrecht advocaat Leiderdorp
 • Civielrecht advocaat Leiderdorp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leiderdorp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leiderdorp

Een plaatselijk advocatenkantoor in Leiderdorp kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Leiderdorp inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is meestal gewenst, maar zeker wanneer het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Leiderdorp heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Leiderdorp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Leiderdorp

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Leiderdorp, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Leiderdorp zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Leiderdorp. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Leiderdorp jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leiderdorp

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Leiderdorp. Je kunt een jurist in Leiderdorp wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Leiderdorp een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Leiderdorp de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leiderdorp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leiderdorp.

Letselschade advocaat Leiderdorp

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Leiderdorp voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Leiderdorp te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Leiderdorp om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leiderdorp.

Letselschade advocaat Leiderdorp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leiderdorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Leiderdorp

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een goed plan om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de regio. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Leiderdorp krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Leiderdorp die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is immers wel enorm aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een gesprek normaliter de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leiderdorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leiderdorp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leiderdorp

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Leiderdorp zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Leiderdorp te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Leiderdorp is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Leiderdorp behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leiderdorp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leiderdorp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leiderdorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leiderdorp

Snel een passende raadsman geregeld.

21 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Super!

- Barry van de Pol

Precies zoals vermoed

17 mei 2024

Aanbod was eerlijk.

- Elisabeth Janssen

Super gegaan

7 mei 2024

Had binnen korte tijd een passende aanbieding op maat, super!

- Jacoba Brouwer

Convenant overeengekomen

28 april 2024

In enkele ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Martijn van Dam

Heb door mijn raadsman een buitengewoon beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

24 april 2024

- Adrianus Veenstra

Voelt overtuigend

16 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Eva Visser

Deskundige raadsman

13 april 2024

Razendsnel de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Frank van den Heuvel

Kei in zijn specialisme

4 april 2024

Door mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Dirk Timmermans

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was essentieel.

25 maart 2024

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Sylvia Kok

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leiderdorp

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Hans Kamphuis, advocaat

Herengracht 50
2312 LE Leiden
Nederland

071 516 2006
http://www.kamphuisadvocaten.nl/

Smart Letselschade B.V.

Stationsweg 32
2312 AV Leiden
Nederland

0800 3100003
https://www.smartletselschade.nl/