Advocaat Oude Pekela

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Oude Pekela die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Oude Pekela verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oude Pekela – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Oude Pekela gezocht?

Een advocaat in Oude Pekela vinden

Advocaat Oude Pekela
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Pekela, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Blijham, Wedde en Blauwestad bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oude Pekela

Indien je een advocaat in Oude Pekela zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oude Pekela een vervelende. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Oude Pekela een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Oude Pekela is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Oude Pekela een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je fors in je expeditie naar een geschikte advocaat in Oude Pekela. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oude Pekela
 • Ontslag aanvechten in Oude Pekela
 • Personen- en Familierecht advocaat Oude Pekela
 • Arbeidsrecht advocaat Oude Pekela
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oude Pekela
 • Strafrecht advocaat Oude Pekela
 • Letselschade advocaat Oude Pekela
 • Ondernemingsrecht advocaat Oude Pekela
 • Civielrecht advocaat Oude Pekela
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oude Pekela

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oude Pekela

Een advocatenkantoor in Oude Pekela heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oude Pekela helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Oude Pekela heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Oude Pekela

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oude Pekela

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oude Pekela, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Oude Pekela zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Indien je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Oude Pekela. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Oude Pekela voornamelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oude Pekela

Een jurist in Oude Pekela is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Oude Pekela niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Oude Pekela, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oude Pekela?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oude Pekela.

Letselschade advocaat Oude Pekela

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Oude Pekela voor je te laten starten, echter dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Oude Pekela te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Oude Pekela om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oude Pekela.

Letselschade advocaat Oude Pekela zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oude Pekela zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Oude Pekela

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes op te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Oude Pekela krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van vakkundig advies op maat.

Naderhand hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oude Pekela.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oude Pekela en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oude Pekela

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oude Pekela zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Oude Pekela te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oude Pekela is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Oude Pekela behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oude Pekela in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oude Pekela in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oude Pekela

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oude Pekela

Inhoudelijk en vakkundig.

9 november 2023

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Suzanne Kuiper

Gerechtigheid!

1 november 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Stefan van Dijk

Echtscheiding goed begeleid

25 oktober 2023

Complexe schikking top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Annemieke Jacobs

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

13 oktober 2023

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Dirk Smit

Convenant verzorgd

3 oktober 2023

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Super!

- Dirk Koster

Forse schade-uitkering bij letsel

28 september 2023

- Suzanne Meijer

Verstand van zaken

18 september 2023

Zoals vermoed, erg kundig.

- Thijs van Loon

Heb door mijn raadsman een uiterst keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daardoor veel minder.

11 september 2023

- Natasja de Koning

Top advocaat gevonden

9 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Rogier Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oude Pekela

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/