Advocaat Beerta

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Beerta?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Beerta verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Beerta – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Beerta gezocht?

Een advocaat in Beerta vinden

Advocaat Beerta
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 93 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beerta, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Woldendorp, Blijham en Bellingwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Beerta

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Beerta? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Beerta te zoeken voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Beerta te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Beerta die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Beerta
 • Ontslag aanvechten in Beerta
 • Personen- en Familierecht advocaat Beerta
 • Arbeidsrecht advocaat Beerta
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Beerta
 • Strafrecht advocaat Beerta
 • Letselschade advocaat Beerta
 • Ondernemingsrecht advocaat Beerta
 • Civielrecht advocaat Beerta
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Beerta

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Beerta

Een advocatenkantoor in Beerta heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Beerta inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Beerta is dat je over het algemeen een individu in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Beerta

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Beerta

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Beerta te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Beerta.

Evengoed is het handig om allerlei advocaten in Beerta te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk vooral bij welke advocaten in Beerta je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Beerta, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Beerta

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Beerta. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Beerta. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Beerta niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Beerta kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Beerta uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Beerta?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Beerta.

Letselschade advocaat Beerta

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Beerta wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Beerta te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Beerta om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Beerta.

Letselschade advocaat Beerta zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Beerta zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Beerta

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is natuurlijk een aardig plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde bureaus in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Beerta. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een consultgesprek vaak de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Beerta.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Beerta en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Beerta

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Beerta. Scheiden is uiteraard altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Beerta wel van pas komen bij dit proces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Beerta? Een goede gegadigde opsporen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Beerta echt erg gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Beerta in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Beerta in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Beerta

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Beerta

Geweldenaar in zijn discipline

13 november 2023

Door mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Paulus Driessen

Prima geregeld.

9 november 2023

Vlot en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Barry van de Wal

Scheiding super geregeld

2 november 2023

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Mirjam Vink

Eenvoudig goed

26 oktober 2023

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Patrick Gerritsen

Afhandeling was super

10 oktober 2023

De afhandeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Anouk Groen

Snel en passende advocaat gevonden

3 oktober 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Top!

- Jeroen de Lange

Eind goed, al goed

30 september 2023

Na lang afwachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Irene de Groot

Door raad en daad geholpen

21 september 2023

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Na aanvragen offertes gauw ontvangen*
De offertes waren vlug ontvangen en dus konden we vlug met een advocaat in zee.

- Vincent Huisman

Goedkoop is duurkoop

12 september 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Ramona Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Beerta

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/