Advocaat Wedde

Wil jij een professionele advocaat in Wedde die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wedde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wedde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Wedde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Wedde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wedde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vriescheloo, Blijham en Oudeschans bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wedde

Indien je een advocaat in Wedde zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Wedde een vervelende. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in Wedde een project die van belang is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Wedde en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Tevens is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Wedde een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Wedde je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wedde
 • Ontslag aanvechten in Wedde
 • Personen- en Familierecht advocaat Wedde
 • Arbeidsrecht advocaat Wedde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wedde
 • Strafrecht advocaat Wedde
 • Letselschade advocaat Wedde
 • Ondernemingsrecht advocaat Wedde
 • Civielrecht advocaat Wedde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wedde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wedde

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Wedde een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het loon of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wedde kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Wedde. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens meestal een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Wedde toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Wedde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wedde

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wedde, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Wedde zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Wedde. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Wedde jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wedde

Een jurist in Wedde is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wedde uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Het is daarom raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wedde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wedde.

Letselschade advocaat Wedde

Misschien denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wedde voor je te laten werken, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Wedde te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wedde die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wedde.

Letselschade advocaat Wedde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wedde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wedde

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de regio. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Wedde krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna is een gesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wedde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wedde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wedde

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wedde. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Wedde wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wedde? Een goede gegadigde treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Wedde echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wedde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wedde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wedde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wedde

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

9 november 2023

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Ellen Smits

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

3 november 2023

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Pieter Timmermans

Betrouwbare advocaat gevonden

29 oktober 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Marco van de Brink

Juridisch gewoon top

12 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Daniël Postma

Direct de goede pro gevonden

8 oktober 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn kwestie nodig had.

- Maaike van de Ven

Echt een specialist

30 september 2023

Via mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Inge Mulder

Afhandeling was persoonlijk

21 september 2023

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het geding. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Petra van Veen

Procedure gewonnen!

13 september 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Ruud van Doorn

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

10 september 2023

- Sander van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wedde

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/