Advocaat Ouderkerk aan den IJssel

Behoefte aan een professionele advocaat in Ouderkerk aan den IJssel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ouderkerk aan den IJssel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ouderkerk aan den IJssel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ouderkerk aan den IJssel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ouderkerk aan den IJssel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ouderkerk aan den IJssel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuw Lekkerland, Kinderdijk en Nieuwerkerk aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ouderkerk aan den IJssel

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Ouderkerk aan den IJssel zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke bui bent. Meestal gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Ouderkerk aan den IJssel als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Ouderkerk aan den IJssel vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Ouderkerk aan den IJssel en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Bovendien is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het zoeken van een goede advocaat in Ouderkerk aan den IJssel een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Ouderkerk aan den IJssel je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ouderkerk aan den IJssel
 • Ontslag aanvechten in Ouderkerk aan den IJssel
 • Personen- en Familierecht advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Arbeidsrecht advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Strafrecht advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Letselschade advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Ondernemingsrecht advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Civielrecht advocaat Ouderkerk aan den IJssel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ouderkerk aan den IJssel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ouderkerk aan den IJssel

Een plaatselijk advocatenkantoor in Ouderkerk aan den IJssel kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ouderkerk aan den IJssel helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd wenselijk, maar met name indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ouderkerk aan den IJssel heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Ouderkerk aan den IJssel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Ouderkerk aan den IJssel

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Ouderkerk aan den IJssel, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Ouderkerk aan den IJssel zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een onenigheid eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Ouderkerk aan den IJssel. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Ouderkerk aan den IJssel jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ouderkerk aan den IJssel

Een jurist in Ouderkerk aan den IJssel mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Ouderkerk aan den IJssel niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Ouderkerk aan den IJssel, kijk dan allereerst goed of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Het is dus belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ouderkerk aan den IJssel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ouderkerk aan den IJssel.

Letselschade advocaat Ouderkerk aan den IJssel

Een letselschade advocaat in Ouderkerk aan den IJssel kan je helpen om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Ouderkerk aan den IJssel je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Ouderkerk aan den IJssel is dat hij de hele procedure voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Ouderkerk aan den IJssel vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ouderkerk aan den IJssel.

Letselschade advocaat Ouderkerk aan den IJssel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ouderkerk aan den IJssel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ouderkerk aan den IJssel

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Ouderkerk aan den IJssel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ouderkerk aan den IJssel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ouderkerk aan den IJssel te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ouderkerk aan den IJssel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ouderkerk aan den IJssel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ouderkerk aan den IJssel

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ouderkerk aan den IJssel. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Ouderkerk aan den IJssel wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ouderkerk aan den IJssel? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Ouderkerk aan den IJssel echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ouderkerk aan den IJssel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ouderkerk aan den IJssel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ouderkerk aan den IJssel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ouderkerk aan den IJssel

Vlug een deskundige prof

27 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie benodigd had.

- René van Veen

Competent en vakkundig.

22 mei 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Michiel van Veen

Zorgvuldig verzorgd

17 mei 2024

Vlot de goede persoon gevonden, aangenaam!

- Marieke Schouten

Verstand van zaken

10 mei 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Antonius de Haan

Heb door mijn jurist een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daardoor veel lager.

3 mei 2024

- Arjan Timmermans

Correct verzorgd

23 april 2024

Had binnen korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Marieke Kuiper

Meest kundige raadsman van Holland

15 april 2024

Klikte onmiddellijk aardig en heb tezamen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Alexander van Dijk

Uitblinker in zijn discipline

11 april 2024

Met mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een flinke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen letsel.

- Caroline Veenstra

Deskundige advocaat

4 april 2024

Binnen no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Joost Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ouderkerk aan den IJssel

Buijs Advocaten

Zwanenkade 146
2925 AV Krimpen aan den IJssel
Nederland

0180 510 677
http://www.buijs-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Lopes Lima

Hollandsch Diep 63C
2904 EP Capelle aan den IJssel
Nederland

010 303 1922
http://lladvocaat.nl/

Advocatenkantoor Van Meer Juridische Zaken & Advocatuur

Kleefkruid 3
2914 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

06 10557581
http://www.vanmeerjza.nl/