Advocaat Spier

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Spier?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Spier verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Spier – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Spier gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Spier
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Spier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogersmilde, Wijster en Drijber bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Spier

Wanneer je een advocaat in Spier zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Spier als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Spier vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Spier en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Hiernaast is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een juiste advocaat in Spier een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je enorm in je speurtocht naar een passende advocaat in Spier. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Spier
 • Ontslag aanvechten in Spier
 • Personen- en Familierecht advocaat Spier
 • Arbeidsrecht advocaat Spier
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Spier
 • Strafrecht advocaat Spier
 • Letselschade advocaat Spier
 • Ondernemingsrecht advocaat Spier
 • Civielrecht advocaat Spier
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Spier

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Spier

Een advocatenkantoor in Spier heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Spier helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Spier heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Spier

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Spier

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Spier, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Spier. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet zuiver met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of als je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Spier. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Spier jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Spier

Een jurist in Spier is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Spier niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Spier uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet doen. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Spier?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Spier.

Letselschade advocaat Spier

Een letselschade advocaat in Spier kan je bijstaan om een redelijke schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Spier helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Spier is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Spier vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Spier.

Letselschade advocaat Spier zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Spier zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Spier

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Spier in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Spier terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Spier te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Spier.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Spier en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Spier

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spier. Scheiden is natuurlijk over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Spier wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Spier? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Spier echt zeer makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Spier in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Spier in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Spier

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Spier

Eind goed, al goed

10 november 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Vincent Timmermans

Zijn super bijgestaan in de zaak

2 november 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Yvonne van de Veen

Eind goed, al goed

25 oktober 2023

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Deborah van den Heuvel

Vlug een deskundige professional

15 oktober 2023

Na de offertes gauw de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Sandra Martens

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

7 oktober 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Kirsten Peeters

Geen nummer, menselijke behandeling

27 september 2023

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Maartje Koster

Betrouwbare raadsman gevonden

23 september 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Anne Verbeek

Geen nummer, menselijke afhandeling

11 september 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Franciscus de Koning

Onvoorzien een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

4 september 2023

- Cindy van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Spier

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/