Advocaat Rohel

Behoefte aan een professionele advocaat in Rohel die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Rohel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rohel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Rohel gezocht?

Een advocaat uit Rohel vinden

Advocaat Rohel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rohel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Echtenerbrug, Echten en Oldeouwer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rohel

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Rohel zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Rohel een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Rohel vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Rohel is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Bovendien is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het zoeken van een geschikte advocaat in Rohel een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je enorm in je zoektocht naar een praktische advocaat in Rohel. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rohel
 • Ontslag aanvechten in Rohel
 • Personen- en Familierecht advocaat Rohel
 • Arbeidsrecht advocaat Rohel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rohel
 • Strafrecht advocaat Rohel
 • Letselschade advocaat Rohel
 • Ondernemingsrecht advocaat Rohel
 • Civielrecht advocaat Rohel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rohel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rohel

Een advocatenkantoor in Rohel heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Rohel helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Rohel is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Rohel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Rohel

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Rohel, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Rohel. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Rohel. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Rohel vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rohel

Een jurist in Rohel is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Rohel niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Rohel uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet doen. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rohel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rohel.

Letselschade advocaat Rohel

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Rohel voor je te laten werken, echter dit kan ook voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Rohel te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Rohel om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rohel.

Letselschade advocaat Rohel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rohel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Rohel

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Rohel in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Rohel terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Rohel.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rohel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rohel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rohel

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rohel. Scheiden is simpelweg over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Rohel wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rohel? Een juiste gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Rohel echt volstrekt makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rohel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rohel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rohel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rohel

Prima afgehandeld.

14 mei 2022

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Edwin Brouwer

Eind goed, al goed

4 mei 2022

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Gerrit Hofman

Goed afgehandeld.

1 mei 2022

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Edwin van Beek

Convenant opgesteld

19 april 2022

In sommige ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Ramona van Leeuwen

Professionele en ervaren

12 april 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Claudia van de Wal

Onverwacht een royale schade-uitkering toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

10 april 2022

- Niels Koning

Zeer tevreden met onze raadsman

31 maart 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Lisette van Doorn

Aanrader!

24 maart 2022

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Paulus van Loon

Rechtzaak gewonnen!

20 maart 2022

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Roy Kok

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rohel

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/