Advocaat Rolde

Wil jij een top advocaat in Rolde die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Rolde gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Rolde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Taarlo, Anderen en Gasteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rolde

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Rolde zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Rolde een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Rolde een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Rolde en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de beste advocaat in Rolde een serieuze taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Rolde. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rolde
 • Ontslag aanvechten in Rolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Rolde
 • Arbeidsrecht advocaat Rolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rolde
 • Strafrecht advocaat Rolde
 • Letselschade advocaat Rolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Rolde
 • Civielrecht advocaat Rolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rolde

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Rolde een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Rolde kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Rolde. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Rolde bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Rolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Rolde

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Rolde die je verder kunnen begeleiden, los van je kwestie. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Rolde.

Desondanks is het slim om verscheidene advocaten in Rolde te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Rolde je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk belangrijk, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Rolde, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rolde

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Rolde. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Rolde. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Rolde kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Rolde de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rolde.

Letselschade advocaat Rolde

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Rolde je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Rolde helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Rolde is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Rolde vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rolde.

Letselschade advocaat Rolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rolde

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Rolde in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Rolde terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Rolde te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rolde

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rolde. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Rolde hebben gedurende dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rolde? Een goede gegadigde treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Rolde echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rolde

Een persoon die weet waar die het over heeft

28 mei 2024

Razendsnel de juiste man gevonden. Bedankt!

- Kim Kuipers

Convenant afgehandeld

22 mei 2024

Convenant was snel overeengekomen. Uitstekend!

- Eveline van Vliet

Betrouwbare advocaat gevonden

18 mei 2024

Zeer deugdelijk en passend advies ontvangen van de raadsman.

- Jacobus Schouten

Betrouwbare advocaat gevonden

5 mei 2024

Erg degelijk en passend advies gekregen door de advocaat.

- Thijs van de Wal

Aanrader!

3 mei 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Marieke de Vos

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

25 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Bas van Wijk

Vakkundige raadsman

16 april 2024

Direct de juiste man ontdekt. Prachtig!

- Mirjam van der Linden

Erg tevreden met onze raadgever

9 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Sharon Kramer

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

2 april 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Klaas Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rolde

Advocaat Meijering

Wethouder Buningstraat 14
9404 AL Assen
Nederland

0592 869 019
http://www.amassen.nl/

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/