Advocaat Roodkerk

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Roodkerk?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Roodkerk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Roodkerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Roodkerk gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Roodkerk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roodkerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tytsjerk, Ryptsjerk en Hurdegarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roodkerk

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Roodkerk? Het vinden van de perfecte advocaat in Roodkerk is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Roodkerk te zoeken in het flinke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Roodkerk. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Roodkerk die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roodkerk
 • Ontslag aanvechten in Roodkerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Roodkerk
 • Arbeidsrecht advocaat Roodkerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roodkerk
 • Strafrecht advocaat Roodkerk
 • Letselschade advocaat Roodkerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Roodkerk
 • Civielrecht advocaat Roodkerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roodkerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roodkerk

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Roodkerk een slim besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Roodkerk kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Roodkerk. Dit komt overwegend door het feit dat men hier het liefste juridisch raad wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Roodkerk is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Roodkerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Roodkerk

Om de goede personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Roodkerk. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Roodkerk. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een onenigheid eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Roodkerk. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Roodkerk jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roodkerk

Een jurist in Roodkerk mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Roodkerk niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Roodkerk, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roodkerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roodkerk.

Letselschade advocaat Roodkerk

Een letselschade advocaat in Roodkerk kan je helpen om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Roodkerk assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Roodkerk is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Roodkerk vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roodkerk.

Letselschade advocaat Roodkerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roodkerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Roodkerk

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Roodkerk in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Roodkerk heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Roodkerk te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roodkerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roodkerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roodkerk

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roodkerk. Scheiden is simpelweg altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Roodkerk wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roodkerk? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Roodkerk echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roodkerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roodkerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roodkerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roodkerk

Moment voor actie

9 mei 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

Aanrader

- Roel van Leeuwen

Daadwerkelijk een autoriteit

4 mei 2022

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de schadevergoeding was substantieel, dankzij mijn jurist!

- Irene van de Velde

Domweg voortreffelijk

25 april 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo fijn zou zijn.

- Thomas Kuiper

Hele zaak vakkundig begeleid

24 april 2022

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Bart Martens

Echt een vakkundige

14 april 2022

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was substantieel, dankzij mijn jurist!

- Karin Sanders

Proces netjes begeleid

5 april 2022

Vakkundige steun gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Jeffrey Mulder

Rechtelijke begeleiding

3 april 2022

Voelbaar kundige advocaat gevonden. Dit scheelde geweldig veel.

- Gerrit van Doorn

Goed geregeld.

26 maart 2022

Begrijpelijk en snel. Dank je wel!

- Cornelia van der Laan

Geen nummer, menselijke afhandeling

15 maart 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Rob de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roodkerk

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/