Advocaat Tytsjerk

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Tytsjerk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Tytsjerk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tytsjerk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Tytsjerk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Tytsjerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tytsjerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Suwald, Ryptsjerk en Hurdegarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tytsjerk

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Tytsjerk? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Tytsjerk te vinden voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Tytsjerk te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tytsjerk die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tytsjerk
 • Ontslag aanvechten in Tytsjerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Tytsjerk
 • Arbeidsrecht advocaat Tytsjerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tytsjerk
 • Strafrecht advocaat Tytsjerk
 • Letselschade advocaat Tytsjerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Tytsjerk
 • Civielrecht advocaat Tytsjerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tytsjerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tytsjerk

Een advocatenkantoor in Tytsjerk heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Tytsjerk helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Tytsjerk heb je natuurlijk een mens die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Tytsjerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Tytsjerk

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Tytsjerk die je ook kunnen begeleiden, los van je vraagstuk. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Tytsjerk staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om verschillende advocaten in Tytsjerk te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Tytsjerk je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker indien de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen een gepast aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Tytsjerk, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tytsjerk

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Tytsjerk. Je kunt een jurist in Tytsjerk immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Tytsjerk niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Tytsjerk een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Tytsjerk de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tytsjerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tytsjerk.

Letselschade advocaat Tytsjerk

Een letselschade advocaat in Tytsjerk kan je assisteren om een passende schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een overige reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Tytsjerk je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Tytsjerk is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Tytsjerk vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tytsjerk.

Letselschade advocaat Tytsjerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tytsjerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tytsjerk

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een verstandig plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Tytsjerk krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van capabel advies op maat.

Vervolgens hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tytsjerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tytsjerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tytsjerk

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende zaak, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tytsjerk zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Tytsjerk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tytsjerk is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Tytsjerk behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tytsjerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tytsjerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tytsjerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tytsjerk

Begeleiding was super

6 november 2023

De afhandeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Steven Kramer

Vakkundig en ervaren

1 november 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Laura Maas

Kennis van zaken

28 oktober 2023

Naar verwachting, flink verstand van zaken.

- Miranda Postma

Heb door mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel minder.

11 oktober 2023

- Robertus van Dam

Fijne juridische bijstand

2 oktober 2023

Geholpen door een persoon die zeer veel met me meeleeft, zeer prettig.

- Kirsten van der Laan

Deskundige jurist

28 september 2023

Direct de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Tim Brouwer

Een professional die snapt waar hij het over heeft

19 september 2023

Binnen no-time een vakkundige raadsman. Bedankt!

- Ruud Gerritsen

We zijn persoonlijk bijgestaan

11 september 2023

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het traject. Erg tevreden met het proces.

- Hendrika Hoekstra

Super verlopen

6 september 2023

Vlug de juiste persoon gevonden, fijn!

- Sabrina Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tytsjerk

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/