Advocaat Burdaard

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Burdaard?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Burdaard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Burdaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Burdaard gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Burdaard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Burdaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Burdaard

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Burdaard zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Burdaard een vervelende. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Burdaard een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Burdaard en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Bovendien is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Burdaard een serieuze taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Burdaard je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Burdaard
 • Ontslag aanvechten in Burdaard
 • Personen- en Familierecht advocaat Burdaard
 • Arbeidsrecht advocaat Burdaard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Burdaard
 • Strafrecht advocaat Burdaard
 • Letselschade advocaat Burdaard
 • Ondernemingsrecht advocaat Burdaard
 • Civielrecht advocaat Burdaard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Burdaard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Burdaard

Een plaatselijk advocatenkantoor in Burdaard kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Burdaard helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Burdaard is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Burdaard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Burdaard

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Burdaard, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Burdaard zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Burdaard. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Burdaard jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Burdaard

Een jurist in Burdaard is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Burdaard, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is zodoende belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Burdaard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Burdaard.

Letselschade advocaat Burdaard

Een letselschade advocaat in Burdaard kan je assisteren om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Burdaard je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is dus een veel uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Burdaard is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Burdaard vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Burdaard.

Letselschade advocaat Burdaard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Burdaard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Burdaard

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een verstandig plan om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de regio. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Burdaard krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is immers wel erg prettig voor bij juridische zaken.

Daarna hoef je puur nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is overwegend van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Burdaard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Burdaard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Burdaard

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Burdaard. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Burdaard wel van pas komen bij dit proces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Burdaard? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Burdaard echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Burdaard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Burdaard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Burdaard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Burdaard

Moment voor actie

4 september 2022

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Top!

Top bijgestaan

- Koen Gerritsen

Gewoon prima

23 augustus 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo slim zou zijn.

- Nienke de Lange

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

15 augustus 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Eva van den Broek

Goedkoop is duurkoop

12 augustus 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Natasja Verbeek

Goedkoop is duurkoop

3 augustus 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Jeffrey Janssen

Royale schade-uitkering gekregen

30 juli 2022

- Nicolaas de Bruijn

Geweldenaar in zijn specialisme

23 juli 2022

Via mijn jurist een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Edwin Kramer

Oprecht prima

13 juli 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Adriaan Maas

Forse vergoeding bij letselschade

6 juli 2022

- Arjan Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Burdaard

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/