Advocaat Roswinkel

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Roswinkel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Roswinkel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Roswinkel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Roswinkel gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Roswinkel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 142 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roswinkel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tweede Exloermond, Zandberg en Tweede Valthermond bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roswinkel

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Roswinkel zoekt, je gemiddeld niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Roswinkel een vervelende. Toch wil je een handige advocaat in Roswinkel zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Roswinkel en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Ook huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Roswinkel een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je speurtocht naar een goede advocaat in Roswinkel. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roswinkel
 • Ontslag aanvechten in Roswinkel
 • Personen- en Familierecht advocaat Roswinkel
 • Arbeidsrecht advocaat Roswinkel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roswinkel
 • Strafrecht advocaat Roswinkel
 • Letselschade advocaat Roswinkel
 • Ondernemingsrecht advocaat Roswinkel
 • Civielrecht advocaat Roswinkel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roswinkel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roswinkel

Een regionaal advocatenkantoor in Roswinkel kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Roswinkel inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar vooral wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Roswinkel heb je altijd nog een persoon die in de nabijheid zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Roswinkel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Roswinkel

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Roswinkel te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Roswinkel.

Desondanks is het slim om verschillende advocaten in Roswinkel te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Roswinkel je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een gepast aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Roswinkel, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roswinkel

Een jurist in Roswinkel mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Roswinkel niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Roswinkel, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is mogelijk raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roswinkel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roswinkel.

Letselschade advocaat Roswinkel

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Roswinkel voor je te laten beginnen, echter dit kan ook voor problemen zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Roswinkel te treffen. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Roswinkel die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roswinkel.

Letselschade advocaat Roswinkel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roswinkel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Roswinkel

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Roswinkel in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Roswinkel heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Roswinkel te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roswinkel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roswinkel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roswinkel

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roswinkel. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Roswinkel hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roswinkel? Een goede kandidaat treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Roswinkel echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roswinkel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roswinkel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roswinkel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roswinkel

Inhoudelijk en vakkundig.

30 juni 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Maaike van der Laan

Hele zaak vakkundig begeleid

24 juni 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Bart van den Bosch

Prima advies gekregen!

18 juni 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Chantal de Vries

Heb door mijn raadsman een buitengewoon passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

13 juni 2024

- Sylvia de Vries

Royale schadeloosstelling gekregen

8 juni 2024

- Jacob Janssen

Vakkundig en ervaren

1 juni 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Claudia van de Brink

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

21 mei 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Jacqueline van den Broek

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

14 mei 2024

Een echte pro ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Pascal Evers

Echtscheidingsconvenant opgesteld

9 mei 2024

In een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Marco van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roswinkel

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators

Raadhuisplein 24
9501 SZ Stadskanaal
Nederland

0599 650 853
http://www.klopstra.nl/

Visser | Suurmeijer Advocaten

Hoofdkade 108
9503 HE Stadskanaal
Nederland

0599 650 999
http://www.advovisser.nl/

RAG Legal

Gasselterstraat 19
9503 JA Stadskanaal
Nederland

0599 616 000
http://www.raglegal.nl/