Advocaat Rottum

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Rottum die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Rottum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rottum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Rottum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Rottum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rottum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stitswerd, Toornwerd en Kantens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rottum

Indien je een advocaat in Rottum zoekt, heeft dat doorgaans een reden. Vaak gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Rottum als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Rottum een project die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Rottum en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Ook huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Rottum een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Rottum je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rottum
 • Ontslag aanvechten in Rottum
 • Personen- en Familierecht advocaat Rottum
 • Arbeidsrecht advocaat Rottum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rottum
 • Strafrecht advocaat Rottum
 • Letselschade advocaat Rottum
 • Ondernemingsrecht advocaat Rottum
 • Civielrecht advocaat Rottum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rottum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rottum

Een advocatenkantoor in Rottum heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Rottum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Rottum heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Rottum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Rottum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Rottum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Rottum zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Rottum. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Rottum jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rottum

Een jurist in Rottum is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Rottum niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Rottum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is mogelijk van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rottum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rottum.

Letselschade advocaat Rottum

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Rottum voor je te laten werken, echter dit kan ook voor narigheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Rottum te treffen. Het moet toch wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Rottum om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rottum.

Letselschade advocaat Rottum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rottum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Rottum

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Rottum in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Rottum heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Rottum.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rottum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rottum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rottum

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook als je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Rottum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Rottum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Rottum is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Rottum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rottum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rottum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rottum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rottum

Rechtelijk gewoon top

11 november 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de raadsman.

- Thijs Kuiper

Juridisch gewoon top

30 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Ilse Blom

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

25 oktober 2023

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Charlotte de Lange

Vertrouwde partner

13 oktober 2023

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fantastisch!

- Erik van Wijk

Zijn super bijgestaan in de procedure

7 oktober 2023

De afhandeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Björn Smeets

Moment voor actie

1 oktober 2023

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Na aanvragen offertes direct ontvangen*
Vlot de offertes ontvangen en een juiste jurist gevonden.

- Maartje van Loon

Begeleiding was persoonlijk

21 september 2023

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Bas Veenstra

Een prof die weet waar hij het over heeft

13 september 2023

Binnen no-time een deskundige raadsman. Dankjewel!

- Angelique Kuiper

Voelt overtuigend

7 september 2023

Betrouwbare partij ontdekt die me helpt. Super!

- Sabine van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rottum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/