Advocaat Stitswerd

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Stitswerd?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stitswerd verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Stitswerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Stitswerd gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Stitswerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stitswerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rottum, Toornwerd en Kantens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stitswerd

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Stitswerd zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Stitswerd een nare. Toch wil je een verstandige advocaat in Stitswerd zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Stitswerd is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de beste advocaat in Stitswerd een serieuze taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je onwijs in je expeditie naar een passende advocaat in Stitswerd. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stitswerd
 • Ontslag aanvechten in Stitswerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Stitswerd
 • Arbeidsrecht advocaat Stitswerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stitswerd
 • Strafrecht advocaat Stitswerd
 • Letselschade advocaat Stitswerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Stitswerd
 • Civielrecht advocaat Stitswerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stitswerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stitswerd

Een advocatenkantoor in Stitswerd heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Stitswerd helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Stitswerd is dat je altijd nog een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Stitswerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Stitswerd

Om de juiste personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Stitswerd. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Stitswerd. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet zuiver met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Stitswerd. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Stitswerd overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stitswerd

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Stitswerd. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Stitswerd. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Stitswerd niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Stitswerd mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Stitswerd de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stitswerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stitswerd.

Letselschade advocaat Stitswerd

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Stitswerd je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Stitswerd je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Stitswerd is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een spoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Stitswerd vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stitswerd.

Letselschade advocaat Stitswerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stitswerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Stitswerd

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Stitswerd. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Stitswerd die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is immers wel zeer aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een kennismakingsgesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stitswerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stitswerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stitswerd

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Stitswerd zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Stitswerd te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Stitswerd is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Stitswerd allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stitswerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stitswerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stitswerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stitswerd

Zijn prima bijgestaan in de zaak

30 april 2024

De afhandeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Björn Kuiper

Vakkundige raadsman

23 april 2024

In minder dan no-time een deskundige jurist. Uitstekend!

- Thomas Vermeulen

Top advocaat gevonden

19 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Michiel van den Heuvel

Eersterangs advocaat gevonden

7 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Catharina de Graaf

Convenant opgemaakt

3 april 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Ruben van Leeuwen

De advocaat was zeer bereikbaar

28 maart 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- René de Lange

Geen nummer, humane afhandeling

17 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Kevin Kuijpers

Goedkoop is duurkoop

15 maart 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Hendrika de Graaf

Grote kostenvergoeding bij letsel

3 maart 2024

- Tessa van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stitswerd

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/