Advocaat Schiphol Rijk

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Schiphol Rijk?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Schiphol Rijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schiphol Rijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Schiphol Rijk gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Schiphol Rijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schiphol Rijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Meer, Aalsmeer en Kudelstaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schiphol Rijk

Wanneer je een advocaat in Schiphol Rijk zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Schiphol Rijk als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Schiphol Rijk een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Schiphol Rijk en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Ook is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het uitzoeken van een juiste advocaat in Schiphol Rijk een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Schiphol Rijk je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schiphol Rijk
 • Ontslag aanvechten in Schiphol Rijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Schiphol Rijk
 • Arbeidsrecht advocaat Schiphol Rijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schiphol Rijk
 • Strafrecht advocaat Schiphol Rijk
 • Letselschade advocaat Schiphol Rijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Schiphol Rijk
 • Civielrecht advocaat Schiphol Rijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schiphol Rijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schiphol Rijk

Een advocatenkantoor in Schiphol Rijk heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Schiphol Rijk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd gewild, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schiphol Rijk heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Schiphol Rijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Schiphol Rijk

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Schiphol Rijk, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Schiphol Rijk. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Indien je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Schiphol Rijk. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Schiphol Rijk jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schiphol Rijk

Een jurist in Schiphol Rijk mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Schiphol Rijk, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoon niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schiphol Rijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schiphol Rijk.

Letselschade advocaat Schiphol Rijk

Een letselschade advocaat in Schiphol Rijk kan je helpen om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere reden. Een letselschade advocaat in Schiphol Rijk helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is derhalve een veel breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Schiphol Rijk is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Schiphol Rijk vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schiphol Rijk.

Letselschade advocaat Schiphol Rijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schiphol Rijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Schiphol Rijk

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Schiphol Rijk in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Schiphol Rijk heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Schiphol Rijk.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schiphol Rijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schiphol Rijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schiphol Rijk

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende affaire, ook indien je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Schiphol Rijk zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Schiphol Rijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Schiphol Rijk is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Schiphol Rijk behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schiphol Rijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schiphol Rijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schiphol Rijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schiphol Rijk

Grote kostenvergoeding bij letsel

31 mei 2024

- Hendrika Blom

Top begeleid van start tot beëindiging proces

19 mei 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Jolanda de Leeuw

Inhoudelijk en professioneel.

17 mei 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daarom snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Koen Jacobs

Rechtzaak gewonnen!

11 mei 2024

Door mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Bianca van Dijk

Gewoon voortreffelijk

30 april 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Tamara van den Bosch

Dreigend ontslag voorkomen

24 april 2024

Dankzij mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Albert Hendriks

Direct een deskundige professional

16 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak benodigd had.

- Ramona Boer

Echtscheidingsconvenant opgesteld

8 april 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug overeengekomen. Super!

- Ramona de Boer

Zijn prima bijgestaan in de zaak

5 april 2024

De begeleiding gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Joost de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schiphol Rijk

AMS Lawyers N.V.

Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam
Nederland

020 308 0315
http://www.amsadvocaten.nl/?utm_source=googlemybusiness&utm_medium=organic

Lexence advocaten & notarissen

Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam
Nederland

020 573 6736
https://www.lexence.com/

Bos en Lommer advocaten

Tijl Uilenspiegelstraat 8
1055 CK Amsterdam
Nederland

020 581 6969
http://www.bosenlommeradvocaten.nl/