Advocaat Sint Annen

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Sint Annen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Sint Annen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sint Annen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Sint Annen gezocht?

Een advocaat in Sint Annen vinden

Advocaat Sint Annen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sint Annen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Middelstum, Huizinge en Westerwijtwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sint Annen

Zoek je een professionele en goede advocaat in Sint Annen? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Sint Annen te vinden voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Sint Annen te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Sint Annen. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Sint Annen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sint Annen
 • Ontslag aanvechten in Sint Annen
 • Personen- en Familierecht advocaat Sint Annen
 • Arbeidsrecht advocaat Sint Annen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sint Annen
 • Strafrecht advocaat Sint Annen
 • Letselschade advocaat Sint Annen
 • Ondernemingsrecht advocaat Sint Annen
 • Civielrecht advocaat Sint Annen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sint Annen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sint Annen

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Sint Annen een goed besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Sint Annen kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Sint Annen. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook meestal een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Sint Annen is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Sint Annen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Sint Annen

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Sint Annen te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Sint Annen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Sint Annen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Sint Annen je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Sint Annen, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sint Annen

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Sint Annen. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Sint Annen. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Sint Annen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Sint Annen kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Sint Annen de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sint Annen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sint Annen.

Letselschade advocaat Sint Annen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Sint Annen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Sint Annen te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Sint Annen om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sint Annen.

Letselschade advocaat Sint Annen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sint Annen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sint Annen

Heb je een dispuut met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Sint Annen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je altijd verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sint Annen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sint Annen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sint Annen

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sint Annen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Sint Annen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Sint Annen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Sint Annen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sint Annen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sint Annen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sint Annen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sint Annen

Geweldenaar in zijn specialisme

11 november 2023

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de schadevergoeding was enorm, door mijn advocaat!

- Patricia van der Laan

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

1 november 2023

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Klaas van der Laan

Begeleiding was persoonlijk

23 oktober 2023

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Elisabeth Hofman

Onvoorzien een royale vergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

10 oktober 2023

- Rogier Molenaar

Echtscheiding goed begeleid

6 oktober 2023

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Ramona de Haan

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

25 september 2023

Een echte specialist ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Saskia Driessen

Eindelijk

22 september 2023

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Arie de Wit

Procedure gewonnen!

13 september 2023

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Petra Bos

Convenant opgemaakt

8 september 2023

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Top!

- Anouk Bakker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sint Annen

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

HEEG & HOLTHINRICHS Advocaten

Petrus Campersingel 125
9713 AH Groningen
Nederland

050 312 1945
http://www.heegadvocaten.nl/

Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten

Martinikerkhof 27
9712 JH Groningen
Nederland

050 318 8750
http://www.elzstrafrecht.nl/