Advocaat Stedum

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Stedum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stedum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Stedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Stedum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Stedum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westerwijtwerd, Huizinge en Garsthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stedum

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Stedum? Het vinden van de beste advocaat in Stedum is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Stedum te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Stedum. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Stedum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stedum
 • Ontslag aanvechten in Stedum
 • Personen- en Familierecht advocaat Stedum
 • Arbeidsrecht advocaat Stedum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stedum
 • Strafrecht advocaat Stedum
 • Letselschade advocaat Stedum
 • Ondernemingsrecht advocaat Stedum
 • Civielrecht advocaat Stedum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stedum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stedum

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Stedum inschakelen een juiste optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Stedum kan je hier uitstekend bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Stedum. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook altijd een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Stedum werkbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Stedum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Stedum

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Stedum te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Stedum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Stedum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Stedum je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het aannemen van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Stedum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stedum

Een jurist in Stedum mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Stedum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Stedum uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe goed een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet doen. Het is derhalve raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stedum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stedum.

Letselschade advocaat Stedum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Stedum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Stedum te vinden. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Stedum die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stedum.

Letselschade advocaat Stedum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stedum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Stedum

Als je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Stedum in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Stedum terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Stedum.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stedum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stedum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stedum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stedum. Scheiden is natuurlijk altijd ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Stedum wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stedum? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Stedum echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stedum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stedum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stedum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stedum

Oprecht een expert

10 november 2023

Via mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een flinke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Johanna de Bruin

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

3 november 2023

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Tom van der Linden

Beste jurist van het land

26 oktober 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Tim van de Berg

Meest kundige jurist van Nederland

13 oktober 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Daniël Postma

De advocaat was hoogst bereikbaar

5 oktober 2023

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Bram de Jong

Snel de goede prof gevonden

27 september 2023

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak benodigd had.

- Martijn van Leeuwen

Dreigend ontslag afgewend

23 september 2023

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Pascal van de Velde

Juridisch gewoon goed

12 september 2023

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Tessa Schouten

Professionele en bedreven

10 september 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Vanessa de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stedum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/