Advocaat Sleen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Sleen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sleen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Sleen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Sleen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Sleen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Klijndijk, Valthe en Odoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sleen

Indien je een advocaat in Sleen zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Sleen een nare. Toch wil je een geschikte advocaat in Sleen zoeken. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Sleen is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Tevens huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Daarom is het kiezen van een goede advocaat in Sleen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je speurtocht naar een handige advocaat in Sleen. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sleen
 • Ontslag aanvechten in Sleen
 • Personen- en Familierecht advocaat Sleen
 • Arbeidsrecht advocaat Sleen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sleen
 • Strafrecht advocaat Sleen
 • Letselschade advocaat Sleen
 • Ondernemingsrecht advocaat Sleen
 • Civielrecht advocaat Sleen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sleen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sleen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Sleen kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Sleen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans wenselijk, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Sleen heb je doorgaans iemand die in de buurt zit. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Sleen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Sleen

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Sleen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Sleen. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Als je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Sleen. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Sleen vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sleen

Een jurist in Sleen is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Sleen, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sleen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sleen.

Letselschade advocaat Sleen

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Sleen je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Sleen assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Sleen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Sleen vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sleen.

Letselschade advocaat Sleen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sleen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sleen

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Sleen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Sleen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Sleen.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sleen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sleen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sleen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sleen. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Sleen wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Sleen? Een juiste gegadigde vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Sleen echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sleen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sleen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sleen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sleen

Geweldenaar in zijn discipline

10 november 2023

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was enorm, dankzij mijn advocaat!

- Esther Brouwer

Individueel bijgestaan

2 november 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Klaas Bos

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging proces

28 oktober 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Jacobus Mol

Door raad en daad geholpen

12 oktober 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanrader

- Roel de Jong

Gewoon goed

8 oktober 2023

Rap en verhelderend geregeld. Dank!

- Martijn van Dam

Proces keurig begeleid

30 september 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Dank!

- Martine Kok

Rechtzaak gewonnen!

18 september 2023

Door mijn geweldige jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Robin van den Heuvel

Eenvoudig goed

12 september 2023

Vlot en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Petra van der Horst

Aanrader!

5 september 2023

Verhelderend advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Vincent Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sleen

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/